Cum să îți surprinzi iubita cu un cadou special pentru orice ocazie?

Author: Lavinia Medrea

Vrei să îți impresionezi iubita cu un cadou special care să reflecte dragostea pe care i-o porți? Fie că se apropie ziua ei de naștere sau nume, sărbătoriți aniversarea relației sau pur și simplu vrei să îi faci o surpriză plăcută, ți-am pregătit

câteva idei de cadouri cu care nu vei da greș, indiferent de ocazie. Iată ce opțiuni ai.

Surprinde-i simțurile cu aroma preferată

Aromele preferate ale iubitei tale sunt întotdeauna un cadou potrivit. Fii atent la gusturile ei în materie de parfumuri și ține cont de notele spre care tinde. Pentru femeia moderna si senzuala, care adoră aromele fructate și dulci, apa de parfum Jean Paul Gaultier Scandal, 50 ml poate fi o alegere inspirată.

Dacă persoana ta dragă are un stil de viață activ și o personalitate energică, îndreaptă-te către formule cu note verzi și proaspete, cum sunt cele de vetiver. Poți opta la fel de bine și pentru arome marine sau citrice. Vrei să-i oferi un buchet vibrant de iasomie, tuberoza si trandafir de Damasc? Dăruiește-i apa de parfum Gucci Bloom Ambrosia di Fiori, 100 ml și o vei surprinde, cu siguranță! Pentru ca surpriza ta să fie cât mai reușită, împachetează cadoul într-un mod elegant și adaugă un mesaj scris chiar de tine!

Oferă-i în dar o experiență unică

Una dintre cele mai bune modalități prin care îți poți surprinde persoana dragă este să îi oferi o experiență unică. Organizează o escapadă romantică într-o zonă pe care partenera ta și-a dorit întotdeauna să o viziteze sau într-un loc cu semnificație specială pentru voi. Rezervă bilete de avion sau tren și cazarea și pregătește un itinerar plin de activități și momente memorabile. O altă opțiune pentru a crea amintiri de neuitat este să vă înscrieți la un curs sau la un atelier împreună. Alege o activitate pe care amândoi sunteți interesați să o încercați, precum dans, gătit, pictură sau yoga. Astfel, vă veți dezvolta noi abilități, veți petrece timp de calitate împreună și veți crea amintiri frumoase.

Dacă partenera ta este pasionată de muzică, teatru sau sport, achiziționează bilete la un spectacol sau meci pe care ea și-ar dori să-l vadă. Cadoul va fi cu adevărat remarcabil dacă reușești să obții bilete la un eveniment greu accesibil sau la o reprezentație unică.

Dăruiește-i un obiect cu valoare sentimentală

Dacă vrei să-ți surprinzi iubita cu un cadou special și memorabil, oferă-i un obiect care simbolizează un moment important din relația voastră. Spre exemplu, o fotografie de la prima voastră vacanță împreună sau un ornament care vă aduce aminte de locul în care v-ați cunoscut poate fi o idee excelentă de cadou. Un astfel de dar, poate crea conexiuni emoționale profunde între voi și vă poate consolida legătura. O altă idee este să ții cont de pasiunile și interesele iubitei tale și să achiziționezi un obiect din acea sferă. De exemplu, dacă persoana ta dragă iubește lectura, îi poți oferi o carte veche sau o primă ediție, cu o dedicație scrisă de tine.

Alege ceva de pe lista ei de dorințe

Pentru a oferi cadoul perfect, fii întotdeauna atent la dorințele iubitei tale. Ascultă cu atenție atunci când îți vorbește despre lucrurile pe ar vrea să le cumpere și vezi ce anume o atrage atunci când vă plimbați prin

magazine. Astfel, vei descoperi ce obiecte sau experiențe i-ai putea oferi în dar. Odată ce ai identificat ce își dorește, documentează-te în detaliu despre produsul sau experiența respectivă. Spre exemplu, dacă iubește produsele cosmetice sau parfumurile, descoperă gama de parfumuri de damă disponibilă în magazinul său preferat. În cazul în care iubita ta își dorește o experiență, cum ar fi o vacanță sau o zi la spa, cercetează opțiunile disponibile și alege-o pe cea mai potrivită în funcție de interesele și disponibilitatea ei.

Ține cont de sfaturile noastre și vei reuși să o surprinzi în cel mai plăcut mod! Nu uita, însă, că gesturile mărunte și atenția ta contează cel mai mult și că îi poți face o surpriză chiar și fără o ocazie specială!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.