Cum sa mancam SANATOS in perioada sarbatorilor de iarna

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 15:40

Dr. Andrei Laslau iti da sfaturi despre cum poti manca tot ce vrei in perioada sarbatorilor, fara a evita, insa, problemele de digestie.

##VIDEO95817##Vesti bune! Avem unda verde de la medici sa mancam aproape orice din bunatatile pregatite pentru masa imbelsugata de Craciun. Cuvantul cheie este, insa, moderatia. Specialistii sustin ca portiile ar trebui sa fie mai mici decat de obicei ca sa putem gusta in voie din toate preparatele.

Acest lucru este valabil si in cazul bauturilor alcoolice. Combinatia alcool plus grasimi, cum sunt preparatele traditionale de porc sau chiar friptutura, nu este deloc benefica pentru ficat si stomac care pot ceda daca nu avem grija la modul in care combinam alimentele.



Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.