Cum să ne permitem acele haine de brand pe care le iubim?

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 26 mar 2024, 10:19

Nu putem spune că toată lumea are o obsesie pentru îmbrăcăminte, dar este adevărat că a arăta bine din punct de vedere vestimentar este un scop pentru o mare parte dintre noi.

De multe ori, acest lucru are de-a face cu ceea ce cred cei din jurul nostru despre noi. În alte situații însă ne dorim doar să ne simțim bine cu noi înșine. Nu mai este niciun secret că trăim în această societate care se bazează de cele mai multe ori pe aspectul sau imaginea personală. Vedem cum zi de zi acest lucru joacă un rol din ce în ce mai important, hainele de brand devenind o parte integrantă a societății moderne. Vedem trenduri peste trenduri, influenceri care ne arată cum să ne îmbrăcăm, persoane publice care defilează în haine de brand, celebrități, oamenii obișnuiți. Așa că am putea spune că cei mai mulți dintre noi căutăm să ne definim stilul prin intermediul hainelor pe care le purtăm. Totuși, de multe ori nu ne mulțumim cu îmbrăcămintea convențională, de serie, fiind atrași poate fără să ne dăm seama, de hainele care aparțin unei anumite mărci. Putem achiziționa piese autentice din magazinele care le produc, însă acestea sunt, de cele mai multe ori foarte scumpe. Dar mai avem și alte opțiuni, de a cumpără aceleași piese fără a plăti o avere pe ele.

Fascinația hainelor de brand

Nu este niciun dubiu că ținem mult la modul în care suntem percepuți de cei din jurul nostru. De la modul în care ne stă părul, ajungând până la cele mai mici detalii, imaginea noastră este o carte de vizită pe care o prezentăm în societate. Hainele ne dorim să fie de bună calitate, de brand dacă se poate. Cu toții știm că acestea sunt adesea asociate cu statutul social, fiind o dovadă a prestigiului. Îmbrăcămintea de marcă este percepută ca fiind un simbol al succesului, al bunăstării financiare. Totuși, nu înseamnă că trebuie să fim falși, arătând un statut pe care nu îl avem.

Oamenii adesea doresc să fie identificați cu anumite branduri pentru a-și consolida imaginea de sine, pentru a câștiga respectul celor din jur. Deși nu susținem să ne câștigăm respectul prin hainele purtate, ci prin comportament, nu e nimic greșit în a căuta să avem o imagine mai bună prin intermediul produselor de îmbrăcăminte. Thesecout.ro este locul care te poate ajută în acest sens. Însă vom vedea ce reprezintă acest magazin. Nu putem trece la alt paragraf fără a aminti faptul că oamenii sunt atrași de calitate, de felul în care arată designul. Multe branduri de renume sunt recunoscute pentru modul în care arată hainele.

Totul este excepțional, calitatea fiind văzută chiar de la prima inspecție. Oamenii sunt dispuși să plătească un preț mai mare pentru haine care sunt fabricate din materiale superioare, care sunt croite cu atenție pentru a asigura un aspect sau o durabilitate de lungă durată, însă nu sunt întotdeauna atât de potenți financiar pentru că, cum spuneam, acestea pot costa foarte mult.

Mai este adevărat și faptul că aceste haine de la firme consacrate pot crea un sentiment de apartenență la o comunitate sau un grup specific. Există oameni care se identifică puternic cu anumite branduri, care se simt conectați cu alții care împărtășesc aceeași afecțiune pentru acele branduri. Acest sentiment, adică acela că aparține unei anumite comunități, uneori exclusiviste, poate fi un factor puternic care contribuie la alegerea hainelor de brand. Găsim același pattern în cazul celor care cumpără doar anumite mărci de mașini sau anumite ceasuri. Influența mediului online, presiunea rețelelor sociale a amplificat fenomenul hainelor de marcă.

Mulți influenceri de pe platformele de social media sunt parteneri cu branduri de modă, promovând produsele acestora, ceea ce creează un efect de aspirație, de dorință pentru acele produse în rândul urmăritorilor lor. Este suficient să ne uităm doar pe Instagram pentru a ne da seama de acest aspect.

Cum să ai aceste haine cu bani puțini

Spuneam mai sus că vom vorbi despre Thesecout.ro. Acesta este un outlet foarte cunoscut, care poate oferi online haine de calitate excepțională. Outlet-urile sunt, așadar, cele mai bune locații de unde poți să pui în coș ceea ce îți dorești, fără a-ți da bugetul peste cap. Multe branduri de renume au produse regăsite în outlet-uri sau în magazine de discount în care vând articole mai vechi sau excedentare, la prețuri reduse. Acesta poate fi cel mai bun tips pe care ți-l putem da pentru a obține haine de brand autentice la prețuri accesibile.

Thesceout.ro are haine pentru toată familia, plus încălțăminte sau accesorii deosebite. Ar trebui să mai urmărești și vânzările sau promoțiile pe care le magazinele de modă online și offline. Acestea pot oferi reduceri semnificative pentru articolele de marcă în anumite perioade ale anului, precum sărbătorile sau sfârșitul de sezon. Magazinele de consignație, second-hand-urile, târgurile de săptămână pot fi alte surse pentru haine de marcă.

De asemenea, prețurile vor fi mici, deși un outlet precum Thesecout.ro îți oferă numai haine noi, nu uzate ca în cazurile expuse anterior. Trebuie să mai știi și că există numeroase branduri care oferă haine de calitate, la prețuri mai accesibile decât cele de lux. Însă dacă dorești doar branduri cunoscute, ai toate șansele să le găsești la Thesecout.ro. Totuși, ar trebui să ții cont de faptul că nu toate hainele de brand sunt sinonime cu calitatea. În căutarea unor haine cât mai accesibile, nu ar trebui să eziți să explorezi alte branduri sau producători care oferă articole de o calitate comparabilă sau chiar mai bună la prețuri mai mici.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.