Cum să obții un păr glossy acasă! Ingredientul natural care să îți facă părul strălucitor

Autor: Bianca Vidoi

Secretele unui păr strălucitor

Sursa: freepik

Sezonul cald și-a spus cuvântul asupra părului nostru, iar doamnele și domnișoarele caută soluții naturale pentru a își reînvia podoaba capilară.

Părul nostru a suferit foarte mult pe parcursul verii, în special în perioada în care am mers la mare sau la piscină, iar cum sezonul rece se apropie căutăm soluții naturale pentru a îi readuce strălucirea. Iată care este ingredientul natural ce ne poate ajuta părul să fie strălucitor, ușor de coafat și mătăsos.

Cum să obții un păr glossy acasă

Sezonul cald ne-a afectat foarte mult părul, iar acesta poate să pară uscat sau fără viață.

Doamnele și domnișoarele caută soluții prietenoase cu bugetul și naturale pentru a îi oferi strălucire părului, iar acest articol le oferă o multitudine de tratamente naturale pentru o podoabă capilară de invidiat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Mască de păr cu albuș de ou

Albușul de ou poate fi o armă secretă pentru a readuce la viață părul uscat. Avem nevoie de două albușuri, puțin ulei de măslin și puțin ulei de ricin, alături de puțină apă călduță, ingrediente pe care le amestecăm. Punem amestecul pe scalp și pe întreaga lungime a firului de păr și îl lăsăm să acționeze timp de 10 minute înainte de șamponare.

Mască de păr cu ou și ulei de măsline

Pentru a avea parte de un păr mătăsos punem amesteca un ou întreg și 2 linguri de ulei de măsline. Această mască o să fie pusă în păr și lăsată să acționeze timp de 20 de minute. Este foarte important să clătim foarte bine masca de păr.

Ingredientul natural care să îți facă părul strălucitor 

Mască de păr cu avocado și maioneză

Fructul de avocado este adesea folosit în tratamentele de îngrijire, fiind cunoscut pentru proprietățile pe care le are pentru regenerarea părului. Avem nevoie de două linguri de pulpă de avocado pe care le zdrobim foarte bine, după care adăugăm suficientă maioneză cât să putem acoperi întreaga lungime a părului. Masca poate fi folosită pe scalp, dar și pe lungimea firului de păr și trebuie lăsată în păr pentru aproximativ 2 ore înainte de șamponare.

Citește și: Soiul de roșii care afectează sănătatea: Substanțele periculoase care accelerează coacerea acestora

Mască de păr cu avocado

Fructul de avocado este un adevărat salvator al părului uscat și degenerat. Pentru această mască de păr avem nevoie de pulpa unui avocado pe care o zdrobim și o masăm pe scalpul și rădăcina părului. Această mască nu are nevoie de timp de acționare, astfel o putem spăla foarte bine după ce am masat părul. 

Mască de păr cu avocado și ulei de măsline

Există nenumărate variante în care putem adăuga fructul de avocado în măștile de păr pentru a îi reda viața, iar una dintre sugestiile noastre este masca de păr cu avocado, o lingură de ulei de măsline și 1 linguriță de bicarbonat de sodiu. Amestecăm foarte bine cele trei ingrediente și le aplicăm pe păr, lăsându-le să acționeze timp de 20 de minute după care clătim foarte bine, potrivit agro-tv.ro.