Cum să organizezi aniversarea copilului în aer liber?

Author: Diana Tilă

Se apropie aniversarea celui mic și vrei să-i organizezi o petrecere surpriză? Ce-ai zice de un party în grădină sau în curtea exterioară? Este o idee foarte practică, tocmai pentru că îți oferă confortul de care ai nevoie pentru a decora după bunul plac. Totuși, trebuie să ai în vedere stilul pe care îl prezintă casa, dar și specificațiile spațiului exterior. De asemenea, preferințele micuților nu trebuie să lipsească de pe lista priorităților. Însă, mai multe detalii utile poți afla în rândurile de mai jos.

Idei pentru organizarea unei petreceri surpriză

Înainte de a te gândi la amenajarea grădinii în ton cu specificațiile unor proiecte case moderne, trebuie să bifezi câteva aspecte și anume:

  • Alege o temă care să fie pe placul copilului sărbătorit și decorează în consecință. Poate fi vorba de personaje disney, super eroi din cele mai cunoscute basme sau desene animate.
  • Stabilește un meniu simplu și gustos. Eventual, decorează mâncarea și băuturile pentru a le face mai apetisante pentru copii. Adaugă mesaje amuzante și forme neobișnuite dacă vrei să le atragi atenția din prima.
  • Animă petrecerea și amplasează o cabină foto. Fiecare amintire cu cel mic trebuie imortalizată. Dacă spațiul îți permite, adaugă o recuzită distractivă pentru fotografii. Copiii se vor distra de minune.
  • Trimite invitațiile din timp și informează oaspeții cu privire la dress code. Cel mai bine ar fi să alegi costumațiile în funcție de tematică. Adaptează și playlistul în așa fel încât să obții o atmosferă unică.
  • Elementele decorative sunt esențiale, dar la fel de importante sunt și piesele de mobilier. În cazul unor proiecte case mici, cel mai bine ar fi să optezi pentru rafturi suspendate și obiecte multifuncționale.

Activități creative pentru aniversarea copilului

Aniversarea copilului este un moment de bucurie, dar și de petrecere a timpului în familie. Așadar, pe lângă atenția pe care va trebui să o acorzi amenajării spațiului exterior, ar trebui să organizezi și câteva activități creative.

Dacă ai rămas în pană de idei, iată câteva surse de inspirație:

  • Pictură pe pânză - Oferă copiilor pensule și vopsele acrilice și lasă-i să își exprime creativitatea. Poți stabili de la început o temă specifică pentru petrecere sau le poți permite să picteze orice doresc. Eventual, organizează un concurs - cel mai frumos desen este premiat la final.
  • Vânătoare de comori - Ascunde indicii prin grădină care să îi conducă pe cei mici către comori ascunse. Poți folosi o hartă sau le poți oferi verbal informațiile de care au nevoie. Este o modalitate numai bună de a le susține spiritul de aventură și curiozitatea.
  • Distracție pe tobogane - Dacă deții un proiect casa cu suficient loc pentru activități în aer liber, creează o zonă de joacă. Amplasează tobogane, leagăne și măsuțe unde prichindeii se pot delecta cu un picnic delicios. Nu uita de pernele pufoase și de fețele de masă personalizate.

Ești gata de petrecere? Aniversarea micuțului e un moment perfect pentru a-ți aduna mai aproape familia.

Ține cont de sfaturile de mai sus și oferă celui mic cea mai tare petrecere!

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!