"Cum să plece? Era sufletul meu". Familia micuțului de trei ani, lovit de o șoferiță, este sfâșiată de durere. Aceștia au îmbrăcat hainele de doliu

Author: Diana Ghita
Actualizat: 30 aug 2023, 13:13

Bunicii lui Matei își vor conduce, astăzi, nepotul pe ultimul drum

Sursa: spynews.ro; antena3.ro

Familia lui Matei, copilul căruia o șoferiță din Brăila i-a curmat viața, este și acum șocată de cele întâmplate. Astăzi băiețelul va fi condus pe ultimul drum, iar în urma lui rămân multe inimi îndurerate.

Când a fost lovit mortal de mașină, micuțul Matei se juca în fața casei.

Citește și: „Voia să-i cumpăr iepuraşi". Bunica băiețelului de 3 ani este sfâșiată de durere după decesul acestuia

Familia micuțului este sfâșiată de durere

Băiețelul a fost ucis de către o șoferiță care s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise.

Ulterior accidentului, a fost declarat decesul copilului, întrucât medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

În urma lui Matei a rămas o familie îndoliată și sfâșiată de pierderea lui. Bunicii acestuia, care l-au crescut ca pe copilul lor, au rămas fără cuvinte despre accidentul cumplit.

Aceștia vor doar să se facă dreptate, iar cea care i-a luat viața nepotului lor să plătească aspru în fața legii. 

Citește și: Ea este șoferița care l-a omorât pe Matei cu mașina. Femeia consumase substanțe interzise și conducea cu viteză foarte mare

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bunicii lui Matei cer să se facă dreptate

Referitor la cea care a produs tragedia, acesta nu ar fi fost primul episod când ar fi circulat cu viteză în zona respectivă.

Pe lângă faptul că a condus nebunește și se afla sub influența drogurilor, aceasta a mai și fugit de la locul accidentului.

„Vreau să fie judecată. Nu este prima dată când conduce cu viteză(...)

Nici nu am putut să reacționez. Ea a intrat și l-a izbit. El aduna jucăriile. Își strângea jucăriile, ca să ne băgăm în casă.

Deci, se vede roata, Au văzut vecinii cum l-a lovit. Eram la poartă și a venit și l-a izbit.

Am venit la el și i-am spus să își strângă jucăriile, intrăm înăuntru, că vine mamaia de la muncă. Când am ajuns între cele două case, s-a urcat pe el, pe trotuar și l-a omorât”,   a mărturisit bunicul lui Matei, în cadrul unei emisiuni.

Și bunica băiatului este profund îndurerată. Moartea nepotului ei i-a distrus viața pentru totdeauna, căci nu poate percepe să nu-și mai vadă nepotul niciodată. Femeia care îi era ca o mamă lui Matei are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

„De mâine nu îl mai văd niciodată. De mâine nu îmi mai văd băiatul. Cum să plece? El era sufletul meu, era tot ce am mai scump pe lumea asta.

Era un copil curat, un copil deștept, un copil cu bun simț, un copil cuminte(...)

O nenorocită mi-a distrus viața, ne-a distrus pe toți. Mi-a omorât viața. Am spus că e copilul meu. Sâmbătă la 19:00 și ceva s-a întâmplat”,   a declarat bunica lui Matei.

Citește și: „Poliția l-a lăsat să plece” Informații șocante despre tragedia de la 2 Mai. Șoferul drogat ar fi fost oprit înainte de accident

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.