Cum sa porti balerinii

Author: B.M.

Fie ca esti mica de statura, ca ai niste picioare care par ca nu se mai termina, ca ai o silueta silfida sau ca ai pus cateva kilograme pe care nu ti le doreai, exista o pereche de incaltari care ti se vor potrivi indiferent de descrierea in care te regasesti cel mai bine.

Este vorba despre deja celebrii balerini, inspirati de bunul gust al modei frantuzesti. Balerinii sunt ideali pentru sezonul de primavara-vara, insa ii poti purta si toamna, mai ales daca ii asortezi asa cum trebuie. Acestia sunt foarte versatili, comozi si mai ales feminini, motiv pentru care ii poti purta in diverse tinute. Daca nu ai mai abordat pana acum acest item vestimentar, iti spunem in continuare cum sa porti balerinii. 

Cum sa porti balerinii ca sa pari mai inalta 

Balerinii te pot ajuta sa castigi cativa centrimetri in plus la inaltime, daca stii cum anume sa ii asortezi. Acestia sunt o alternativa ideala pentru incaltamintea cu toc, de multe ori incomoda. Primul truc de care sa tii cont ca sa pari mai inalta cand porti balerini este sa iti indoi jeansii pana deasupra gleznei. In acest mod, pantalonii vor parea mai scurti, iar picioarele tale se vor alungi, ca prin minune! 

Forma balerinilor este si ea importanta daca vrei sa pari mai inalta decat esti de fapt. Mizeaza pe balerini cu varful ascutit, care alungesc piciorul. Acestia se potrivesc si cu fuste sau rochii, dar si cu jeansi ori pantaloni si ii poti purta la birou, la o cina romantica sau la o plimbare cu fetele. 

Cum sa porti balerini ca sa pari mai slaba 

Modul in care ar trebui sa porti balerinii este destul de intuitiv, avand in vedere sportul de la care si-au imprumutat denumirea. Balerinii sunt ideali pentru tine daca ai cateva kilograme in plus, deoarece au un design elegant si sunt foarte usori. Astfel, ii poti purta cu incredere in locul botinelor cu toc gros, care nu vor face decat sa iti confere o alura si mai solida. Ca si in cazul minionelor, balerinii cu varful ascutit sunt un pariu sigur si in cazul tau. Poti gasi astfel de modele de balerini de dama la epantofi

Cum sa porti balerinii din piele 

Producatorii de incaltaminte ne ofera o varietate de produse realizate din diverse materiale, dintre care se remarca, insa, pielea naturala. Pielea este rezistenta, confortabila si are o oarecare nota de eleganta, indiferent de combinatia in care ai purta-o. Prin urmare, trebuie sa tii cont de cateva sfaturi atunci cand optezi pentru balerini din piele. De departe cel mai potrivit loc in care sa ii porti este locul de munca. Mizeaza pe un model simplu si pe o nuanta nude si nu vei da gres. De asemenea, ii poti integra si in tinutele de cocktail, daca dress-code-ul evenimentului la care participi nu impune un outfit foarte formal. 

Ai toate motivele sa porti balerini! Se asorteaza simplu, cu fustite vaporoase, jeansi conici, fuste creion, in tinute de orice stil si, in plus, te avantajeaza indiferent de silueta. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.