În fiecare zi, la Dimineața cu noi, Patrizia Paglieri le încântă papilele gustative atât colegilor săi de platou, cât și invitaților care îi vizitează în emisiune. Astăzi, chef s-a gândit să pregătească un preparat light, potrivit pentru zilele caniculare de vară și care nu este bogat în calorii, astfel ne putem menține silueta fără probleme. Sufleul de ciuperci de pădure nu este deloc greu de pregătit, mai ales că Patrizia Paglieri explică pas cu pas tot ce trebuie să faceți pentru a obține un preparat delicios.
Sufleu de ciuperci de pădure, rețeta Patriziei Paglieri
După un weekend electrizant la malul mării, în care toată lumea a fost prezentă la festival, iar alimentația a fost una haotică, chiar și matinalii au luat parte la concertele care au avut loc zilele trecute, ei bine, Patrizia s-a gândit să le pregătească colegilor ei un preparat ușor și sănătos, după ce în aceste zile și-au făcut de cap.
”Un bechamel pentru sufleul nostru și apoi cu ouă, parmezan, usturoi, pătrunjel pentru ciuperci. Prima dată facem bechamelul și apoi gătim ciupercile cu usturoi, pătrunjel și vin alb”, a spus chef Patrizia Paglieri.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Ingrediente:
- 400g ciuperci de pădure
- 8 ouă
- 100g unt
- 200ml lapte
- 3 linguri făină
- pătrunjel
- usturoi
- ceapă
- vin alb
- 100g parmezan
Pentru această rețetă nu aveți nevoie de prea multe ingrediente, unele dintre ele se găsesc în cămara oricărei gospodine, cu mici excepții. Rețeta este una foarte ușoară și foarte sănătoasă și oricine o poate face acasă. Patrizia Paglieri încearcă să facă preparate pe care telespectatorii să le poată reproduce în propria bucătărie.