Cum să pregătești pas cu pas cel delicios sufleu de ciuperci de pădure. Rețeta specială a Patriziei Paglieri, la Dimineața cu noi, 11 iulie 2022

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 15:06

Cum să pregătești pas cu pas cel delicios sufleu de ciuperci de pădure. Rețeta specială a Patriziei Paglieri, la Dimineața cu noi, 11 iulie 2022

Sursa: Captură YouTube

În această dimineața, Patrizia Paglieri a pregătit un preparat cu totul special, dar extrem de delicios, sufleu de ciuperci de pădure. Iată pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a obține un preparat de zile mari.

În fiecare zi, la Dimineața cu noi, Patrizia Paglieri le încântă papilele gustative atât colegilor săi de platou, cât și invitaților care îi vizitează în emisiune. Astăzi, chef s-a gândit să pregătească un preparat light, potrivit pentru zilele caniculare de vară și care nu este bogat în calorii, astfel ne putem menține silueta fără probleme. Sufleul de ciuperci de pădure nu este deloc greu de pregătit, mai ales că Patrizia Paglieri explică pas cu pas tot ce trebuie să faceți pentru a obține un preparat delicios.

Sufleu de ciuperci de pădure, rețeta Patriziei Paglieri  

După un weekend electrizant la malul mării, în care toată lumea a fost prezentă la festival, iar alimentația a fost una haotică, chiar și matinalii au luat parte la concertele care au avut loc zilele trecute, ei bine, Patrizia s-a gândit să le pregătească colegilor ei un preparat ușor și sănătos, după ce în aceste zile și-au făcut de cap.

De asemenea, bucătarul a ținut să facă și ceva special pentru Viviana, o plăcintă cu stafide, exact ca la mama acasă.

”Un bechamel pentru sufleul nostru și apoi cu ouă, parmezan, usturoi, pătrunjel pentru ciuperci. Prima dată facem bechamelul și apoi gătim ciupercile cu usturoi, pătrunjel și vin alb”, a spus chef Patrizia Paglieri.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Exclusiv! Cum se înțelege Viviana Sposub cu sora ei, Bianca: "Ne certam și ne băteam!" Care este diferența de vârstă dintre ele

Ingrediente:

  • 400g ciuperci de pădure
  • 8 ouă 
  • 100g unt
  • 200ml lapte 
  • 3 linguri făină
  • pătrunjel 
  • usturoi 
  • ceapă
  • vin alb 
  • 100g parmezan

Pentru această rețetă nu aveți nevoie de prea multe ingrediente, unele dintre ele se găsesc în cămara oricărei gospodine, cu mici excepții. Rețeta este una foarte ușoară și foarte sănătoasă și oricine o poate face acasă. Patrizia Paglieri încearcă să facă preparate pe care telespectatorii să le poată reproduce în propria bucătărie.

Citeste si: Chef Patrizia Paglieri a preparat astăzi la Dimineața cu noi, cele mai delicioase rețete de Pui cu sos de lămâie, salvie și sparanghel, Caprese și Piersici la cuptor cu Amaretti! „Astăzi terminăm à la grande cu o grămadă de rețete!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.