Cum sa scapi de celulita in doar 8 minute pe zi

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 21 aug 2021, 08:15

Pentru a acapa de celulita nedorita de pe pulpe si de pe posterior nu este nevoie sa mergi la sala si sa incerci tot felul de aparate sofisticate sau sa folosesti cine stie ce creme scumpe ale caror efecte nu se vor vedea niciodata.

Cu o serie de exercitii care dureaza doar opt minute, efectuate in fiecare dimineata, care nu implica decat folosirea propriului corp si a unei saltele, potri scapa de celulita foarte usor si sigur si totodata iti poti tonifia posteriorul cat se poate de bine.

In pragul primaverii multe dintre femei se trezesc cu tonusul muscular slabit si cu soldurile, coapsele si fundul un pic mai mari si afectate de celulita, dupa sezonul rece.

De multe ori, intervine panica insa cu exercitiile propuse de noi veti obrine rezultate garantat. Afla pe lyla.ro care sunt cele mai eficiente exercitii pe care le poti face in fiecare zi ca sa scapi de celulita!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.