Cum să simți că e Black Friday în fiecare lună, folosind cardul de cumpărături

Author: Oana Picerea

Luna reducerilor este o perioadă foarte încărcată. Magazinele, clienții, curierii, toți intră în alertă în urma ofertelor speciale la produsele rămase pe stoc de-a lungul anului. Tocmai de aceea, poate fi dificil să faci față perioadei și să alegi ce-i mai bine pentru tine. Judecând mai mult după nivelul reducerilor, poți alege produse care nu se potrivesc cu nevoile tale. Sau îți poți suprasolicita bugetul, încercând să cumperi într-o singură lună cât pentru un an întreg.

Dar dacă ai putea să te bucuri de produsele dorite în orice moment al anului, fără să-ți dai peste cap finanțele? Pentru asta există carduri de cumpărături. Cât timp urmezi câteva reguli simple, poți să cumperi ce ai nevoie când ai nevoie. Nu doar în perioada reducerilor.

Rate fără dobândă

Sunt multe carduri de cumpărături (sau de credit) pe piață, dar nu toate oferă aceleași avantaje. Pentru a fi cu adevărat util, trebuie să-ți permită împărțirea plăților în cât mai multe rate fără dobândă, la cât mai mulți comercianți. De exemplu, degeaba ai un card cu oferte foarte bune la un magazin de bricolaj, dacă nu-l poți folosi și pentru a cumpăra mobilă sau electrocasnice. Ideea este să poți transforma orice cheltuială într-o achiziție ușoară. De aceea, alege cardul cu parteneriate în toată țara, care să-ți fie de folos în orice împrejurare și pe termen lung.

Monitorizează soldul

Un card de credit îți permite să împrumuți bani avantajos. Trebuie să reții că acei bani nu sunt ai tăi, ci va urma să-i returnezi. De aceea, e important să știi tot timpul cum arată balanța cardului tău. Care e suma limită disponibilă, cât ai consumat deja din acea limită, cât mai ai la dispoziție și câte rate mai ai de plătit lunar. Uneori poate fi dificil să gestionezi fiecare plată singur, cu creionul pe hârtie. Așa că e util să alegi un card de credit care dispune de aplicație pentru mobil, unde să vezi în timp real situația cardului tău.

Plătește la timp

Marele avantaj al unui card de credit este că nu dai mai mult decât prețul produsului, adică nu plătești dobândă. Dar pentru asta trebuie să fii foarte conștiincios în privința plăților. Returnează fiecare rată înainte de data scadentă și ai grijă să nu plătești mai puțin decât valoarea ratei lunare. Dimpotrivă, ai putea chiar să returnezi mai mult, dacă bugetul îți permite.

Alege-ți plățile

Dacă urmezi sfaturile de mai sus, vei ajunge să te obișnuiești repede cu avantajele cardului tău de credit. E un card excelent pentru renovări, cadouri, schimbări importante în garderoba ta sau a copiilor, cheltuieli mari cu vacanțe sau alte evenimente importante din viața ta.

Când cumperi ce ai nevoie exact când ai nevoie, simți că e Black Friday tot timpul. Doar că nu trebuie să te trezești la 3 noaptea ca să profiți de oferte. Ți le faci singur cu propriul card. Primul pas este să alegi unul bun. CardAvantaj este printre cele mai populare carduri de cumpărături din România, pentru că are peste 9500 de parteneriate cu magazine din domenii vaste și multe oferte speciale de-a lungul anului.



 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.