Cum să te autodepăşeşti. CamStars te poate ajuta

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 10 ian 2019, 14:22

Autodepăşirea este cel mai bun drum pe care poţi să-l urmezi pentru a scoate la lumină tot ce există mai bun în tine. Iată câteva chei cu privire la cum poţi face asta prin intermediul autodepăşirii.

Conştientizare

Conştientizarea este capacitatea de a-ţi da seama de lucruri, de a fi conştientă de ele. A trăi nu este acelaşi lucru cu a fi vie. A face un lucru diferă de a fi conştientă de faptul că faci ceva.

Majoritatea persoanelor nu sunt conştiente de trecerea timpului, de pierderea clipelor atât de importante. A fi conştientă înseamnă să îţi dai seama de ceea ce faci, de ceea ce simţi, de ceea ce gândeşti. Înseamnă a trăi 100%.

Când conştientizezi ceea ce ţi se întâmplă, eşti în stare să iei cele mai bune decizii în privinţa lucrurilor care sunt benefice pentru tine şi care te pot ajuta să ajungi sau să obţii ceea ce îţi doreşti. Astfel, vei reuşi să scoţi la lumină tot ce este mai bun în tine, să te autodepăşeşti.

Luarea propriilor decizii

Luarea propriei decizii face parte din viaţă. Este ca şi dormitul, mâncatul, respiratul etc. Cu alte cuvinte, luarea deciziilor este o chestiune de care trebuie să ne ocupăm, fie că ne place, fie că nu. Iar atunci când facem asta trebuie să depăşim temerile şi frica de eşec. Este inutil să evităm acest lucru. 

Dacă trebuie să iei o decizie, poţi face asta în două forme:

- Limitată: cerând o opinie celor din jurul tău şi sfârşind prin a nu lua vreo decizia sau a lua o decizie în funcţie de ce vor ceilalţi.

- Liberă: luarea unei decizii de una sigură, apreciind circumstanţele, în mod conştient şi luând decizia care te poate ajuta să obţii ceea ce-ţi doreşti.

Din punctul nostru de vedere, cel mai bine este să iei decizii de una singură. Considerăm că acesta este cel mai bun drum pe care poţi să-l urmezi. 

De exemplu, dacă ţi se oferă oportunitatea de a lucra într-un studio de videochat din Bucureşti, decizia cu privire asupra acestui lucru este bine să o iei doar tu.

În prezent, există foarte multe prejudecăţi cu privire la un astfel de job. Sunt idei preconcepute formate în necunoştinţă de cauză, care nu ar trebui să-ţi influenţeze sub nicio formă decizia finală. 

Oportunitatea care ţi se oferă poate fi una care să contribuie la îndeplinirea tuturor visurilor tale. Prin urmare, nu trebuie să ţii cont de ceea ce spun ceilalţi. Trebuie să faci ceea ce crezi că este mai bine pentru tine.

Meditaţie

Meditaţia, în orice variantă existentă, este ceva care ne permite să ne autodepăşim din multe puncte de vedere. 

Pe de o parte, ne conferă pace, calm, linişte. Ne echilibrează sistemul nervos şi ne face imuni la problemele existente.

Pe de altă parte, ne permite să ne cunoaştem mai bine pe noi înşine, să descoperim ce există în cel mai întunecat colţ al sufletului nostru. 

Dacă vei reuşi să te cunoşti mai bine pe tine însăţi, vei cunoaşte mai bine întreaga viaţă. Cu alte cuvinte, cunoscându-te pe tine însăţi îi vei cunoaşte mai bine pe ceilalţi cu care vei interacţiona. 

În plus, vei avea şansa să capeţi mai multă încredere în tine şi să mergi pe drumul ales cu şi mai multă forţă. Te vei putea autodepăşi, descoperind o multitudine de căi de a face acest lucru.

Responsabilitate

Pe lângă conştientizarea faptelor, luarea propriilor decizii şi meditaţie, trebuie să fii capabilă să-ţi asumi responsabilitatea faptelor tale. Dacă nu poţi face asta, îţi va fi mai greu să te autodepăşeşti. 

De asemenea, este important să fii sinceră cu tine însăţi şi cu ceilalţi. Recunoaşte că vrei să te bucuri de un stil de viaţă peste medie, lucrând într-un studio de videochat la Universitate.

La urma urmei, fiecare trebuie să decidă ce vrea să facă în viaţă. Nu trebuie să îţi fie ruşine de nimic, atâta timp cât desfăşori o activitate 100% legală.

Însă, indiferent de situaţie, confidenţialitatea îţi va fi respectată. CamStars aşa procedează cu toate modelele sale. Tu vei decide dacă spui sau nu cuiva unde lucrezi. 

CamStars va fi alături de tine în permanenţă, pentru a te sprijini în drumul tău spre autodepăşire. Datorită tuturor avantajelor oferite, nivelul încrederii în propriile forţe va creşte, te vei cunoaşte mai bine pe tine însăţi şi pe ceilalţi, vei comunica mai uşor cu oameni noi, vei realiza lucruri pe care nu credeai că le poţi realiza. 

Cu CamStars, visele devin realitate!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.