Cum sa te epilezi singura acasa si sa scapi de par in doar 3 minute, fara sa te doara deloc! Adio timp pierdut si piele iritata!

Autor: B.M.
Actualizat: 04 apr 2017, 12:46

Epilarea este un proces pe care multe femei il considera neplacut din mai multe motive.

Acesta poate fi de lunga durata, in cazul in care folosim un aparat special, sau foarte dureros, in cazul in care folosim ceara sau benzile depilatoare. Exista insa o metoda care rezolva toate aceste probleme: este si rapida, si placuta.

Ati auzit de epilarea cu zahar? Iata ce trebuie sa faceti! Puneti intr-un ibric doua cani de zahar, zeama de la o jumatate de lamaie si o jumatate de cana de apa.

Fierbeti la foc mic si amestecati incontinuu, pana cand obtineti o pasta omogena, de culoare maronie. Inchideti focul, lasati-o sa se raceasca 10 minute dupa care aplicati pe zonele dorite.

Nici macar nu trebui sa o lasati sa actioneze foarte mult, dupa 1-2 minute puteti trage repede de ea in sens invers al cresterii firelor de par. Veti avea o piele matasoasa, fara iritatii.

Iata si un clio video demonstrativ:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.