Cum să te îmbraci la o nuntă organizată toamna? Alegerile vestimentare care te pot scoate din anonimat

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 02 iun 2023, 00:40

Nunțile organizate toamna sunt pline de culoare, astfel că și ținuta pe care o porți trebuie să fie pe măsură. Există o mulțime de combinații vestimentare pe care le poți face pentru a te asigura că ținuta va fi una cu adevărat spectaculoasă.

Dacă urmează să participi la o nuntă în această toamnă, cu siguranță te gândești deja ce ținută ar trebui să porți pentru a fi în ton cu anotimpul. În această vară au fost la modă culorile puternice, iar pentru toamna lui 2022 poți opta în continuare pentru rochii de ocazie în tonuri calde, la care să asortezi pantofii potriviți.

Ținute potrivite pentru nunțile organizate toamna 

Nunțile organizate toamna au un farmec aparte. Atmosfera este una boemă, astfel că ținutele trebuie să se potrivească perfect în acest peisaj. De obicei, pentru nunțile care au loc în acest anotimp plin de culoare, sunt recomandate ținutele în tonuri de roșu, maro, verde închis, galben muștar, cât mai asemănătoare cu cele care pot fi regăsite în natură. 

Există o mulțime de rochii elegante care pot fi purtate la o nuntă care are loc toamna.

În plus, pentru că temperaturile sunt mai scăzute acum, poți opta pentru orice tip de material. Astfel, dacă vara ai ales rochii vaporoase și care au permis pielii să respire, acum te poți gândi și la rochii din catifea sau tafta, materiale mult mai dense, potrivite pentru această perioadă a anului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rochia neagră este o alegere potrivită pentru orice tip de eveniment, iar accesorizată corect, acesta te poate scoate din anonimat. Astfel, dacă nu ești adepta ținutelor colorate, atunci poți alege să porți o rochie neagră cu o pereche de pantofi în nuanțe de toamnă. La capitolul încălțăminte de damă, cu siguranță ai de unde alege, iar investiția într-o pereche de pantofi în culori calde de roșu sau maro este una pe termen lung, având în vedere că îi vei putea purta într-o mulțime de combinații vestimentare.

Dacă nunta este mai puțin sofisticată, atunci poți alege inclusiv încălțăminte sport de damă.

Indiferent de anotimpul în care are loc nunta, un lucru este cert, nu trebuie să porți o ținută albă. Aceasta este una dintre cele mai importante reguli vestimentare la o nuntă, având în vedere că mireasa este singura care poate purta alb în această zi specială. 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.