Cum sa te impaci cu fostul/fosta, in functie de zodia sa

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:34

Despatirile sunt de fiecare data foarte dificile si de multe ori regretam, in prima faza, ca am renuntat la o relatie care ne-a adus aproape absolut tot ce ne-am dorit.

 

Cum sa te impaci cu fostul/fosta, in functie de zodia sa
Despatirile sunt de fiecare data foarte dificile si de multe ori regretam, in prima faza, ca am renuntat la o relatie care ne-a adus aproape absolut tot ce ne-am dorit.
Tocmai de aceea de multe ori am dori sa stim care este cea mai buna cale pentru a face in asa fel incat fostul iubit sau fosta iubita sa vrea sa se impace cu noi.
Si de aceea este posibil ca toate caracteristicile dictatde de zodia lor sa fie exact ceea ce avem nevoie pentru o astfel de impacare.
Asa ca, in cele ce urmeaza vom vedea care sunt sansele de impacare in functie de zodie.
BERBEC
Nativii acestei zodii nu vor sta mult pe ganduri in cazul unei posibile impacari. Pentru a-i convinge sa revina la fosta relatie este nevoie doar ca voi sa faceti primul pas.
Si ei isi doresc in secret ca lucrurile sa fie ca inainte insa sunt atat de mandri incat nu vor face primul pas. Asa ca, in primul rand pentru o impacare este nevoie de initiativa.
TAUR
Taurii sunt greu de convins sa revina la relatia din care au iesit din simplul motiv ca se uita mereu spre viitor. Cu toate acestea, nativilor acestei zodii le place confortul si stabilitatea.
Asa ca odata ce isi aduc aminte de ce era placut in relatia care tocmai s-a terminat se vor gandi serios la o impacare. Ai putea sa le trimiti o serie de fotografii unde ati petrecut impreuna cele mai frumoase momente si sigur va vor suna.
GEMENI
Gemenii sunt mai greu de induplecat pentru o impacare. In primul rand, nu le place ca fostul sau fosta iubita sa se roage de ei.
Au nevoie de dovezi ca oamenii de care s-au despartit sunt siguri pe sentimentele lor. Asa ca jocul psihologiei inverse este cel care da cele mai bune rezultate in cazul lor. Astfel, nativii acestei zodii vor fi convinsi ca trebuie sa mai dea o sansa fostei elatii daca devin gelosi. Da-i de inteles ca sipatizezi un nou partener sau o noua partenera si sigur se va intoarce la tine.
RAC
Racii sunt unii dintre cei mai staronici nativi ai horoscopului.
Chiar daca ei vor fi cei care vor initia despartirea, racii vor astepta mereu cu sufletul la gura momentul oportun pentru o noua incercare. Asa ca este de ajuns sa ii dati de inteles ca doriti o impacare si totul va veni natural, de la sine.
LEU
Leii iubesc sa fie mereu in centrul atentiei dar urasc sa vada oameni care se umilesc, din punctul lor de vedere.
Ar aprecia cu siguranta sa auda de la cunostinte comune ca va este dor de ei si ca regretati despartirea, dar ca nu vreti sa va coborati atat de mult incat sa i-o spuneti in fata. Un astfel de comportament ar face un nativ din aceasta zodie sa dea el primul telefon de impacare.
Citeste continuarea pe lyla.ro

Tocmai de aceea de multe ori am dori sa stim care este cea mai buna cale pentru a face in asa fel incat fostul iubit sau fosta iubita sa vrea sa se impace cu noi. Si de aceea este posibil ca toate caracteristicile dictatde de zodia lor sa fie exact ceea ce avem nevoie pentru o astfel de impacare.Asa ca, in cele ce urmeaza vom vedea care sunt sansele de impacare in functie de zodie. 

BERBEC
Nativii acestei zodii nu vor sta mult pe ganduri in cazul unei posibile impacari. Pentru a-i convinge sa revina la fosta relatie este nevoie doar ca voi sa faceti primul pas. Si ei isi doresc in secret ca lucrurile sa fie ca inainte insa sunt atat de mandri incat nu vor face primul pas. Asa ca, in primul rand pentru o impacare este nevoie de initiativa.

TAUR
Taurii sunt greu de convins sa revina la relatia din care au iesit din simplul motiv ca se uita mereu spre viitor. Cu toate acestea, nativilor acestei zodii le place confortul si stabilitatea. Asa ca odata ce isi aduc aminte de ce era placut in relatia care tocmai s-a terminat se vor gandi serios la o impacare. Ai putea sa le trimiti o serie de fotografii unde ati petrecut impreuna cele mai frumoase momente si sigur va vor suna.

GEMENI
Gemenii sunt mai greu de induplecat pentru o impacare. In primul rand, nu le place ca fostul sau fosta iubita sa se roage de ei. Au nevoie de dovezi ca oamenii de care s-au despartit sunt siguri pe sentimentele lor. Asa ca jocul psihologiei inverse este cel care da cele mai bune rezultate in cazul lor. Astfel, nativii acestei zodii vor fi convinsi ca trebuie sa mai dea o sansa fostei elatii daca devin gelosi. Da-i de inteles ca sipatizezi un nou partener sau o noua partenera si sigur se va intoarce la tine.

RAC
Racii sunt unii dintre cei mai staronici nativi ai horoscopului. Chiar daca ei vor fi cei care vor initia despartirea, racii vor astepta mereu cu sufletul la gura momentul oportun pentru o noua incercare. Asa ca este de ajuns sa ii dati de inteles ca doriti o impacare si totul va veni natural, de la sine.

LEU
Leii iubesc sa fie mereu in centrul atentiei dar urasc sa vada oameni care se umilesc, din punctul lor de vedere. Ar aprecia cu siguranta sa auda de la cunostinte comune ca va este dor de ei si ca regretati despartirea, dar ca nu vreti sa va coborati atat de mult incat sa i-o spuneti in fata. Un astfel de comportament ar face un nativ din aceasta zodie sa dea el primul telefon de impacare.

Citeste continuarea pe lyla.ro

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta