"Cum să te las să pleci, inima mea sângerează, sufletul mă doare" O fetiță de 7 ani, spulberată de un motociclist, în Anglia. Părinții copilei sunt dărâmați de durere!

Author: Marina Ionescu

O fetiță de 7 ani, spulberată de un motociclist, în Anglia

Sursa: Facebook

O fetiță de șapte ani s-a stins din viață după ce a fost spulberată de o motocicletă. Părinții sunt dărâmați de durere și nu își pot lua rămas bun de la ea.

Tragedie cumplită pentru o familie din Anglia! Și-au pierdut fetița de doar de 7, iar acum părinții își strigă durerea.  

Citește și: Accident cumplit în Constanța. Două persoane au murit şi o fată de 15 ani a fost rănită

"Cum să te las să pleci, inima mea sângerează, sufletul mă doare" O fetiță de 7 ani, spulberată de un motociclist, în Anglia. Părinții copilei sunt dărâmați de durere!

Katniss Selezneva, în vârstă de 7 ani, se juca în fața casei când a fost izbită în plin de o motocicletă, în Anglia. Șoferul vinovat a fugit imediat de la fața locului.

Persoanele care se aflau la locul accidentului au declarat că șoferul circula cu viteză. După impact, fetița de 7 ani a fost transportată cu un elicopter la spital. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a o salva. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Caz halucinant în Craiova. Doi soți au murit după ce au pulverizat spray de insecte în casă. Fiica lor a alertat autorităţile

 Mama copilei a lăsat un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale.

„Dumnezeu a luat-o prea tânără și fragilă. Nu am putere și nu vreau să-mi iau rămas bun de la tine.

Cum să te las să pleci, inima mea sângerează, sufletul mă doare. Cine va avea grijă de tine acum sus, îngerul meu. Sunt neputincioasă, cuvintele nu sunt suficiente, nicio consolare. În fiecare zi îmi spunea: „Te iubesc mamă, ești cea mai bună mamă și cea mai frumoasă pentru că ai grijă de mine și faci totul pentru a mă face fericită”. Mai întâi ai devenit o stea pe cer și ai plâns că într-o zi mama va fi o stea în cer și vei rămâne fără mine.
De ce m-ai lăsat să plâng mama, de ce Doamne,  ce păcate plătesc Doamne?  Unde ești mama,unde te-ai dus! Erai atât de puternică, sănătoasă, zâmbitoare, de ce nu ai putut să lupți pentru viața ta mamă, tatăl tău te striga – „deschide-ți ochii Katnis, tata este aici, deschide-i” – dar i-ai închis pentru totdeauna!Odihnește-te în pace dulce comoară! Fie ca drumul tău să fie luminos, astfel încât să nu-ți fie frică în întuneric fără mama și tata! Pace sufletului tău! Mama va veni la tine într-o zi.
Amin!”,
este mesajul sfâșietor postat de mama copilei pe Facebook. 

Poliția din West Midlands a declarat că interogheze un băiat de 14 ani în legătură cu tragedia. Au apărut zvonuri neconfirmate că o motocicletă ar fi fost găsită arsă într-un parc din apropiere.