Cum sa-ti cumperi un apartament de lux la malul marii cu doar 7000 de euro!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 14:45

Va doriti un apartament de lux la malul marii, in care sa va relaxati pe perioada verii? Ei bine, un concept nou face posibil acest lucru.

Contra unei sume de pana la 7.000 de euro, clientul isi cumpara o proprietate periodica, in care vine o saptamana, pe an, pentru tot restul vietii. Cine nu isi doreste un apartament la malul marii pentru care sa nu scoata multi bani din buzunar, dar, in care sa se intoarca in fiecare vara? Asta si-au zis dezvoltatorii straini al caror concept a ajuns si la noi.

Vorbim despre apartamente spatioase intr-un resort din Olimp, pe care clientul le achizitioneaza sub forma unei proprietati periodice.

Complexul de la Olimp ridicat chiar la malul marii va avea 7 piscine, restaurante si spatii de joaca pentru copii, asemenea unui hotel all-inclusive.

Aproape 7000 de euro- atat costa un apartament pe care il puteti lasa mostenire copiilor si nepotilor. Nu e de mirare ca ofertele se cauta ca painea calda! Gabriela a fost printre primii clienti care a cumparat un apartament si abia asteapta sezonul estival: „ Am cumparat o proprietate periodica de 2 saptamani cu 10 000 de euro, 5 000 pe saptamana, in luna iulie, cu vedere spre lac, pe care am sa

i-o las fiicei mele, Ana Maria
".

##VIDEO130811##

Practic, proprietarul are acces la concedii pe viata in apartamentul care ii va apartine in fiecare an, timp de o saptamana. Daca unii clienti au cumparat, deja, un apartament pentru relaxare, altii au speculat oportunitatea de a investi intr-o afacere in toata regula. Este si cazul Danielei Muresan, care a cumparat nu mai putin de 70 de apartamente.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cei care nu si-au achizitionat, inca, un apartament in acest complex ar face bine sa se grabeasca. Daca astazi, un apartament cu vedere spre mare costa undeva la 7000 de euro, odata cu avansarea lucrarilor, pretul va creste simtitor. Asa se face ca in luna iulie, cand lucrarile vor fi gata, un apartament in acest complex va ajunge la suma de 11 000 de euro.

Daca in sudul litoralului se dezvolta idei indraznete, statiunea Mamaia este impanzita de cladiri in care se vand apartamentele la cheie. Aici, preturile sunt mai piperate, dar, locuintele sunt proprietate permanenta. Un lucru este cert. Daca nu aveti in plan sa va cumparati o proprietate la malul marii, e bine sa stiti ca hotelierii va asteapta in sezonul estival cu preturi pentru toate buzunarele.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.