Cum sa-ti impresionezi seful (fara sa-l perii)

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 21 sep 2020, 21:10

Complimentele pot functiona, dar poti atrage antipatia colegilor. Iti spunem cum sa-ti impresionezi seful fara sa para ca-l perii.

 

Cum sa-ti impresionezi seful (fara sa-l perii)
Complimentele pot functiona, dar poti atrage antipatia colegilor. Iti spunem cum sa-ti impresionezi seful fara sa para ca-l perii.
…nu pui intrebari doar de dragul de a intra in discutie cu seful. Scuteste-l de efortul de a raspunde la ceva ce poti afla si singura, plus ca poti, fara sa vrei, sa-l pui chiar in incurcatura.
…ii acoperi spatele! A uitat sa se pregateasca de-o sedinta, nu mai are timp sa termine o treaba? Ofera-ti ajutorul si nu te lauda cu asta prin birouri, o va face el la momentul potrivit.
…il mentii la curent. Trebuie doar sa-l informezi periodic… nu, nu despre cine a mai intarziat sau cine sta pe Facebook in loc sa lucreze, ci despre evolutia proiectelor, feed-back-ul de la colaboratori sau orice altceva l-ar interesa.
Strict profesional, evident! Barfe? Doar daca intreaba, dar nu te transforma in jurnalul de stiri scandaloase.
…nu te vaiti. Nici macar n-are importanta daca e barbat sau femeie. Tot periaj se numeste si situatia in care incerci cu tot dinadinsul sa trezesti compasiunea superiorilor. Ar aprecia mai mult sa te vada infruntand o greutate sau pastrandu-ti cumpatul intr-o situatie de criza.

Nu pui intrebari doar de dragul de a intra in discutie cu seful. Scuteste-l de efortul de a raspunde la ceva ce poti afla si singura, plus ca poti, fara sa vrei, sa-l

pui chiar in incurcatura.

Ii acoperi spatele! A uitat sa se pregateasca de-o sedinta, nu mai are timp sa termine o treaba? Ofera-ti ajutorul si nu te lauda cu asta prin birouri, o va face el la momentul potrivit.

Il mentii la curent. Trebuie doar sa-l informezi periodic… nu, nu despre cine a mai intarziat sau cine sta pe Facebook in loc sa lucreze, ci despre evolutia proiectelor, feed-back-ul de la colaboratori sau orice altceva l-ar interesa.
Strict profesional, evident! Barfe? Doar daca intreaba, dar nu te transforma in jurnalul de stiri scandaloase.

Nu te vaiti
. Nici macar n-are importanta daca e barbat sau femeie. Tot periaj se numeste si situatia in care incerci cu tot dinadinsul sa trezesti compasiunea superiorilor. Ar aprecia mai mult sa te vada infruntand o greutate sau pastrandu-ti cumpatul intr-o situatie de criza.

Citeste aici continuarea!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.