Cum sa-ti MARESTI BUZELE fara a apela la BOTOX. O tanara sustine ca a descoperit SECRETUL care le da volum!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 01 oct 2020, 21:20

Ai buzele subtiri, dar iti doresti ca acestea sa fie mai voluminoase? Iata ce trucuri sustine o tanara ca a descoperit!

Iti doresti buze ca ale vedetei Kylie Jenner din celebrul reality show din Statele Unite, "Keep it up with the Kardashians", insa nu vrei sa te dai pe mana chirurgului estetician? Ei bine, o tanara in varsta de 17 ani sustine ca a gasit trucul care da impresia ca buzele au mai mult volum.

Leyda sustine ca totul consta in modul in care trasezi conturul buzelor. Pentru asta ai nevoie de un creion dermatograf de buze de culoare neutra, preferabil un roz pal.

Nuanta trebuie sa fie mata. Daca iti doresti un efect si mai puternic, poti incerca sa iti exfoliezi buzele inainte de aplicarea conturului, iar mai apoi sa le masezi usor cu o periuta. Daca ai posibilitatea aplica o crema din comert care da buzelor volum. Apoi traseaza conturul buzelor, avand grija sa depasesti usor forma originala a buzelor. Aplica fond de ten, de preferat mat, apoi pudra, tot mata, iar la final, aplica un ruj cu o nuanta intensa, dar mata.


Kylie Jenner




Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sursa foto: dailymail.co.uk

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.