Cum sa-ti surprinzi perechea de Valentine’s Day? 10 idei mai mult sau mai putin obisnuite

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 18 ian 2019, 10:23

Sunt atat de multe ocazii speciale si aniversari la care trebuie sa te gandesti, ca efectiv risti sa ramai in pana de idei cand vrei sa faci un cadou.

Daca tot se apropie Valentine’s Day si nu mai vrei sa-i oferi partenerei tale rutina anilor trecuti, n-ar strica sa arunci un ochi in lista de mai jos si sa vezi cu ce cadou neconventional ai putea s-o surprinzi. 

Nu uita ca, indiferent de ce alegi sa-i oferi, nu poti sa te afisezi in fata ei fara flori, iar daca nu ai idei de unde sa comanzi, uita-te dupa flori de Sf. Valentin de la Maison d'Or

Ce mai poti face dupa ce te-ai ai planul in minte pe jumatate facut:

1. Inlocuieste-i pasta de dinti, fara sa-si dea seama, cu una cu aroma de ciocolata in dimineata Zilei Indragostitilor. Nu e doar de efect, ci si eficienta – lasa dintii curati si ajuta smaltul. Lipeste-i un mesaj de dragoste in cabina de dus si surprinde-o cu diverse mancaruri gatite  sau asezate in forma de inima.

2. Cumpara-i un echipament de alergat si invit-o sa iesiti impreuna la o tura de jogging in jurul blocului.

3. Angajeaza pe cineva s-o urmareasca prin oras si sa-i ofere din senin diverse cadouri, de mai multe ori, in locuri si momente diferite din timpul zilei. Pe langa asta, trimite-i la birou o legatura mare de baloane colorate.

4. Roaga/plateste crainicul emisiunii ei preferate de radio sa inregistreze un mesaj de dragoste in numele tau si trimite-i-l pe Whatsapp. Daca nu reusesti, foloseste o aplicatie de smartphone ca sa inregistrezi singur o declaratie pasionala, folosind vocea actorului ei preferat.

5. Altnerativ, roaga un prieten sau o cunostinta care se pricepe la muzica sa te ajuta sa scrii un cantecel de dragoste pentru ea – poti folosi un sintetizator de voce daca nu ai ureche muzicala. Inregistreaza si un mic clip pentru melodie, urca-l pe Youtube si trimite-i linkul.

6. Cumpara-i o panza mare si ustensile de pictat si roag-o sa-ti faca cadou portretul tau, facut de ea.  

7. Personalizeaza o sticla de vin sau de sampanie – comanda sau fa singur o eticheta pe care sa fie scrise numele voastre si durata relatiei sau o declaratie de dragoste.

8. Organizeaza pentru ea o sesiune de geocaching – mai exact, ascunde prin oras tot felul de cadouri, la anumite coordonate geografice, pe care ea trebuie sa le gaseasca. O idee ar fi ca in urma vanatorii de comori, ea sa puna cap la cap, din obiectele gasite, cina voastra romantica pentru Ziua Indragostitilor.

9. Suna la pizzeria ei preferata si roaga-i sa-i prepare si sa-i trimita o pizza uriasa in forma de inima, pe care s-o mancati impreuna seara, in fata televizorului.

10. Daca aveti o perioada mai tensionata, cumpara un set de farfurii de portelan si ofera-i-le cadou. Apoi mergeti impreuna cu masina intr-un loc izolat si spargeti toate farfuriile, sa scoateti furia din voi si sa porniti spre un nou inceput.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.