Cum să vă alegeți smartphone-ul din ofertele de telefoane mobile Samsung

Author: Madalina Maftei

Din fericire acum sunt zeci de magazine de telefoane mobile și la fel de multe oferte pentru smartphone-uri. Există și câteva branduri competitive care se întrec în prețuri. Cert este că aveți de unde alege ceva potrivit nevoilor pe care le aveți, care să țină cont și de buget.

Sunteți în căutare de telefoane mobile Samsung? Iată cum să alegeți pe cel potrivit.

Ecran - nici prea mare, nici prea mic

Tendința la ora actuală este de a alege acele smartphone-uri cu widescreen, astfel încât să urmăriți mai confortabil filme sau ce se postează pe rețele sociale. Alegerea ține cont de ce înseamnă suficient de mare sau de mic pentru fiecare utilizator. Spre exemplu, pentru cei care sunt obișnuiți să butoneze telefonul cu o singură mână sunt recomandate acele telefoane cu display mai mic de 5,5 inch.

Pentru cei care doresc să profite de MultiWindow, sunt recomandate ecranele mai mari de 5,5 inch.

Spațiul de stocare

Dacă sunteți din categoria celor care nu sunt preocupați neapărat de partea tehnică atunci când aleg un telefon mobil, faceți o mare greșeală. Tocmai aici sunt marile diferențe. Unul din aspectele de avut în vedere este legat de spațiul de stocare.

Găsim tot mai puține telefoane mobile cu spațiu de stocare de 16GB. Majoritatea au de la 32GB. Dacă sunteți pasionați de tot ce e nou și vă doriți să încercați cât mai multe aplicații sau vă place să filmați cu telefonul mobil, rezoluțiile mari cer și resurse pe măsură. De preferat este un smartphone cu cel puțin 32GB. Pentru extinderea spațiului de stocare este de preferat achiziția separat a unui card microSD. Atenție însă dacă telefonul are această caracteristică și permite inserarea unui card de memorie.

5G

Controversatul 5G este moda actuală. A revoluționat modul în care putem comunica și cum utilizăm tehnologia. Înseamnă viteză ultra rapidă, înseamnă o lățime de bandă mai mare și transmisiuni mai bune. Viitorul este doar despre 5G așadar cine investește într-un telefon mobil cu 5G face o alegere bună și rentabilă.

Atenție, nu toate telefoanele sunt cu 5G. Dacă vă doriți în mod specific asta, trebuie să urmăriți specificațiile tehnice.

Nu în cele din urmă contează calitatea camerei foto

Una din modalitățile prin care ne bucurăm de tehnologia la îndemâna noastră este camera foto cu care facem fotografii. Calitatea camerei foto contează foarte mult. Cu cât mai mulți pixeli, cu atât mai bine, dar asta se va reflecta și în preț. Ceea ce ne conduce și la următorul pas.

Preț

Pe măsura caracteristicilor sale și a funcțiilor veți găsi o listă de telefoane Samsung preturi variate. Există telefoane bune și la maxima de 1000 de lei, există modele mai performante la peste 2000 de lei. Contează ca prețul să reflecte calitatea și experiența la utilizare să fie mulțumitoare.

Achiziția unui telefon mobil nou este o adevărată aventură. Dacă nu vă lăsați duși de val de entuziasmul achiziției în sine și veți căuta detaliat ceva potrivit vouă nu veți reveni în magazine curând cu gândul la o schimbare.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.