Cum sărbătorește Andreea Mantea Valentine's Day! Sărbătoarea iubirii a prins-o singură pe frumoasa vedetă: „Oamenii singuri de Valentine's Day”

Author: Lavinia Medrea

Cum sărbătorește Andreea Mantea Valentine's Day! Sărbătoarea iubirii a prins-o singură pe frumoasa vedetă: „Oamenii singuri de Valentine's Day”

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea, îndrăgita prezentatoare TV de la Kanal D, petrece Valentine's Day singură. Iată ce a postat vedeta pe contul ei de Instagram.

Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la Kanal D, petrece Valentine's Day, sărbătoare iubirii, singură, în comparație cu alți oameni, care celebrează iubirea lor împreună astăzi, 14 februarie.

Ce face Andreea Mantea de Valentine's Day 

Astăzi, de sărbătoarea iubirii, Andreea Mantea nu are un partener cu care să-și petreacă ziua dar, cu siguranță, se bucură de propria ei companie.

Vedeta a postat câteva fotografii superbe în urmă cu câteva zile, în care apare cu niște baloane în formă de inimioare. De asemenea, vedeta a mai sărbătorit și sâmbătă Sfântul Valentin, savurând un pahar de șampanie. Fotografiile publicate de îndrăgita Andreea Mantea au adunat peste 39.000 de aprecieri și numeroase complimente din partea urmăritorilor.

Citeste si: Andreea Mantea, adevărul despre sarcină! Comentariul care a dat-o pe spate de pe Instagram: "Nu e însărcinată, a înghițit porcul de Crăciun!" Ce a făcut vedeta TV când a citit așa ceva despre ea

Pe lângă asta, vedeta a vrut să-și amuze urmăritorii, așa că a publicat un TikTok în care se amuza pe seama singurătății sale de Valentine's Day. Filmulețul postat de Andreea Mantea a adunat aproape 40.000 de like-uri și multe reacții de la fanii care s-au amuzat copios pe seama TikTok-ului făcut de frumoasa vedetă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Ești belea”, „Foarte tare clipul”, „Ești cea mai tare și rămâi așa cum te știm: veselă, zâmbitoare, deșteaptă, caldă”, „Bună asta!”, au fost câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la videoclipul postat de Andreea Mantea pe pagina ei de Instagram.

Este sau nu Andreea Mantea singură? Detaliul care i-a scăpat vedetei

În videoclipul amintit mai sus, prezentatoarei TV i-ar fi scăpat un mic detaliu la care nimeni nu s-ar fi gândit, dar despre care fanii nu au întârziat să atragă atenția.

Se pare că, într-unul dintre baloanele din fundalul vedetei, se poate observa figura unui bărbat, astfel că fanii au sărit imediat la concluzii, deși vedeta nu a declarat public că ar avea un partener.

Citeste si: Andreea Mantea: “M-a dat peste cap complet. (…) Am plâns! Dar e un plâns eliberator”

„Acolo în video, în balonul argintiu, se vede un tânăr chipeș! Doamne ajută, mă bucur pentru tine și e bine să nu fim singuri! Multă sănătate!”, a scris un fan, la videoclipul postat de

Andreea Mantea. Deocamdată nu se știe dacă prezentatoarea TV are pe cineva în viața ei, dar un bărbat care o face fericită permanent sigur există, și acela este David, fiul ei.