Cum scazi factura la electricitate fara sa investesti prea mult?

Autor: Bogdan Mihai

Cu totii ne plangem de costurile legate de electricitate si, bineinteles, cu totii ne dorim sa platim mai putin.

Dar cum reusim sa facem asta fara sa investim prea multi bani sau prea mult timp? Ei bine, putem incepe prin pasi mici, dar care au un impact demn de luat in seama daca tragem linie la sfarsitul unui an.

Este vorba despre tehnologia LED, tehnologia datorita careia consumul de energie scade cu pana la 80% si, in plus, care contribuie la protejarea mediului.

Becurile LED pot fi considerate asadar o investitie si nici macar una mare pentru ca preturile acestora au scazut considerabil!

Unde gasesti cel mai bun raport calitate-pret? Acceseaza instalmen.ro si alege de aici becuri LED de care ai nevoie pentru toate incaperile din casa. Astfel, pentru aproximativ 10 becuri, necesarul pentru un apartament cu 3 camere, vei plati intre 50 si 200 lei, in functie de modelele alese.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iti vei recupera banii in timp fiindca, odata cu prima factura la energie pe care o vei primi, consumul va fi mai mic!

In plus, daca vrei sa faci si alte schimbari in casa, ca de exemplu modernizarea tabloului electric, care contribuie si el la scaderea consumului de energie, proiectoare LED pentru iluminatul terasei sau al gradinii, poti comanda produsele tot de pe instalmen.ro, fiindca aici gasesti oferta completa de produse electrice, care exista in stocul propriu, asa ca nu trebuie sa astepti timp indelungat pentru livrarea comenzii!

In continuare poti face economii fiindca, daca valoarea comenzii depaseste 200 lei, nu vei plati nimic pentru transport si, cel mai important, comanda ta va ajunge in doar 24 ore daca locuiesti in Bucuresti si in 48 ore daca locuiesti oriunde altundeva in Romania!

 

Taguri: