Cum se alege marele câştigător Survivor România 2021! Care sunt regulile emisiunii!

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 27 ian 2021, 14:10
Cum se alege marele câştigător Survivor România 2021!

Survivor România 2021 este un show de intensitate maximă, în care concurenţii trebuie să-şi depăşească limitele şi să supravieţuiască în jungla dominicană. La finalul competiţei va fi un sigur supravieţuitor care va câştiga titlul de Survivor România. Cum se alege marele câştigătărul Survivor România 2021?

În competiţia Survivor România 2021 au intrat 24 de concurenţi, oameni necunoscuţi publicului, dar şi vedete care se luptă pe cele mai intense trasee din Republica Dominicană pentru a-şi testa inteligenţa, puterea de adaptare la condiţii extreme, inventivitatea, forţa şi rezistenţa fizică şi psihică. Adrenalina atinge cele mai înalte cote în acest show. Însă, un singur concurent va câştiga marele premiu Survivor România 2021.

Care sunt regulile emisiunii Survivor România 2021

Faimoşii şi Războinicii înfruntă condiţii grele în sălbăticie, fără adăpost şi fără hrană, fiind nevoiţi să se hrănească cu ce le oferă natura şi să-şi costruiască un mediu favorabil de trai pentru a supravieţuii pe parcursul competiţiei. 

 Prima regulă a emsiunii este televoting-ul, modalitate prin care publicul votează concurnetul preferat care să rămână în continuare în competiţie. Publicul telespectator îşi va exprima votul în funcţie de opţiunea pe care prezentatorul, Daniel Pavel, o va exprima în cadrul emisiunii Survivor România 2021.

Cea de-a doua regulă, dar şi cea mai importantă, votul se va exprima în etape, iar fiecare etapă este corespunzătoare unei perioade de timp în intervalul anunţat de Daniel Pavel, care va comunica numele concurenţilor aflaţi în respectiva sesiune de vot, după cum urmează "START VOT" şi "STOP VOT", când sesiunea de vot a expirat.

De asemenea, telespectatorii trebuie să transmită la numarul 1230, numele respectivului concurent, aşa cum este comunicat în emisiune prin afişare pe ecran.

 

Citeste si: Maine in Survivor Romania 2021: Culita Sterp, socat de atitudinea Alexandrei Stan in competitie:"Avem niste specimene, m-a blocat...."Urmăreşte o nouă ediţie incendiară "Survivor România" joi, 28 ianuarie, de la 20:00, pe Kanal D

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Regulile votului, pentru a putea fi luate în considerare

În ceea ce priveşte numele concurenţilor care conţin diacritice este foarte important să se scrie aşa cum sunt afişate pe ecran. Vor fi luate în considerare şi voturile în care numele concurenţilor sunt scrise cu diacritice, însă numai în condiţiile următoare, numai dacă tastatura este în limba română şi dacă
aparatul utilizat pentru transmiterea SMS-ului nu este unul vechi.

Voturile care nu respectă condiţiile nu sunt luate în considerare în cadrul emisiunii Survivor România 2021, însă expeditorul va fi taxat conform cu tarifului de 1.19 euro (TVA inclus).

Cum se alege marele câştigător Survivor România 2021

Pe baza voturilor exprimate de public, concurentul propus spre eliminare în cadrul unui cosiliu în funcţie de etapele în care vor avea loc eliminări, concurentul care va primi cele mai puţine voturi, atât din echipa Faimoşilor, cât şi din echipa Războinicilor, va fi eliminat şi va părăsi competiţia Survivor România 2021.

Pe parcursul competiţiei în urma acestor sesiuni de vot din prtea publicului, mai mulţi concurenţi vor fi eliminaţi.

Câştigătorul marelui premiu Survivor România 2021 se va alege în felul următor. Concurentul care în etapa de vot organizată în Marea Finală a show-ului Survivor România 2021, va obţine cele mai multe voturi din partea publicului, va fi declarat câştigătorul trofeului SURVIVOR România.

Citeste si: Georgiana vrea sa impace cu Jador de la Survivor Romania si sa-i faca un copil? Mesajul brunetei face cat o mie de cuvinte...

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.