Cum se antreneaza Roxana Nemes pentru "Survivor Romania!" Cantareata e intr-o forma de zile mari

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 19 iul 2022, 17:10
Roxana Nemes este concurenta la "Survivor Romania"
Sursa: Instagram

Roxana Names nu sta pe tanjeala cand e vorba de marea provocare pe care a acceptat-o.

Chiar daca se antrena si tinea un regim alimentar drastic inca de acum un an, rezultatele fiind vizibile, Roxana reusind sa dea jos kilogramele in plus, acum are o motivatie si mai mare. Frumoasa cantareata se antreneaza zilnic pentru a fi in forma in cea mai dura competitie din istoria televiziunii si anume "Survivor Romania".

Roxana Nemes, antrenamente dure pentru "Survivor Romania"

Citeste si: Culita Sterp, Ana Porgras si Zannidache – inca trei faimosi raspund provocarii „Survivor Romania”

Fiecare are strategia lui cand vine vorba de antrenamentul fizic si psihic, insa Roxana nu ascunde exercitiile care o vor ajuta sa isi depaseasca limitele in marea competitie din Republica Dominicana. Astfel, frumoasa cantareata face foarte mult pilates si nu oricum, ci cu cei mai buni traineri din domeniu. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana a vrut ca oamenii sa ii vada si alta latura, accea de om puternic care ar rezista in toate conditiile vitrege si a acceptat sa lase deoparte tot ce insemna glamour-ul pentru a participa la "Survivor Romania."

"Plina de emotii, va spun ca voi participa in noul sezon "Survivor Romania!" Sunt extrem de incantata dar totodata curioasa si emotionata! Imi doresc enorm sa-mi depasesc limitele! Consider ca este o competitie din care voi invata multe ca om! O experienta unica in viata, care te intareste, te maturizeaza si te face sa-ti dai seama ce e cu adevarat important! Inveti sa te bucuri de fiecare clipa si sa depasesti mai usor obstacolele! Ma stiu foarte ambitioasa si este cu adevarat o provocare imensa! Vreau sa-mi demonstrez cat de puternica si luptatoare

sunt! Si voua automat! Multumesc pentru toata sustinerea voastra de pana acum, dar din acest moment, va fi o cu totul alta provocare!"

Cine face parte din echipa Faimosilor

Citeste si: "Survivor Romania", cea mai dura competitie din istoria televiziunii, revine in curand cu cel de-al doilea sezon, la Kanal D!

Competitia revolutionara, "Survivor Romania" sezonul 2, se pregateste sa isi arunce concurentii in lupta acerba pentru surpravietuire, pe traseele dificile din Republica Dominicana. Din echipa Faimosilor fac parte si Costi Ionita, Zannidache, Culita Sterp, Jador, Alexandra Stan, Anna Porgras, Simona Hapciuc, Majda Aboulumosha, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu si Amna.  

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!