Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 04 iul 2024, 17:55

Un copil de șase ani ar fi fost mușcat pe o plajă din Năvodari

Sursa: Pixabay

Femeia auzată că ar fi mușcat un copil de șase ani pe o plajă din Năvodari se apără și susține că totul a fost doar un accident. Iată ce a transmis aceasta în legătură cu incidentul!

Un incident șocant a avut loc pe litoral, unde un copil a fost mușcat de o turistă, care susține că totul a fost un accident. Femeia acuză părinții că nu și-au supravegheat băiatul de 6 ani, care a stropit-o în timp ce ea făcea o ședință foto pe o plajă din Năvodari. Potrivit observatornews, turista afirmă că, pe lângă faptul că a fost stropită, copilul i-a deteriorat și aparatul foto profesional.

Citește și: Un copil ar fi fost mușcat de o femeie în vârstă de 42 de ani, pe o plajă din Năvodari! Gestul copilului care a înfuriat-o pe femeia care făcea plajă

Femeia acuzată că ar fi mușcat un copil de șase ani, neagă acuzațiile

Martorii prezenți la incident au fost șocați și nu și-au putut explica cum a fost posibil ca o femeie să muște și să zgârie un copil de 6 ani. Femeia, în ciuda acuzațiilor grave, neagă toate faptele și susține că părinții

sunt vinovați pentru că nu și-au supravegheat copilul.

Potrivit observatornews, femeia acuzată că l-ar fi mușcat pe copilul de șase ani a explicat că a alergat spre el pentru a-l prinde și a-l duce părinților, în condițiile în care acesta s-ar fi plimbat nesupravegheat. Ea a declarat că a căzut peste copil, iar în căzătură, l-ar fi zgâriat. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Ultimul mesaj postat de Alexandra, adolescenta ucisă cu bestialitate de iubit: „Oriunde ai pleca, Dumnezeu e mereu cu tine”. Cum s-a afișat tânăra cu puțin timp înainte de tragedie

"Nu l-au supravegheat. El se plimba de ceva timp la malul mării şi se juca singur şi atunci eu am alergat spre el să-l prind şi să-l duc părinţilor. Am căzut peste copil şi degetul, unghiile l-au zgâriat, după care l-am strâns cred.

Nu știu ce s-a întâmplat, pur și simplu, în căzătură s-a întâmplat toată treaba. De mușcat în niciun caz. Mie îmi pare rău pentru copilaș, clar",  se apără Mădălina Stoica, femeia acuzată că a muşcat un copil de 6 ani, potrivit sursei menționată anterior.

Familia băiatului susține că acesta ar fi rămas cu sechele

Potrivit observatornews, familia băiatului este profund indignată și o acuză pe femeie de violență extremă.

Ei susțin că incidentul a avut un impact emoțional sever asupra copilului, care acum este speriat și a rămas cu sechele. Aceștia susțin că băiatul are coșmaruri frecvente și va necesita consiliere psihologică în perioada următoare pentru a depăși trauma suferită.

Citește și: Noi detalii despre cazul copilului mort din Dolj după ce mama lui a folosit o soluție toxică în casă

Polițiștii i-au întocmit femeii un dosar penal pentru loviri și alte violențe, însă aceștia așteaptă certificatul medico-legal de la părinții copilului. Aceștia și-au dus fiul la spital pentru îngrijiri medicale și pentru a obține certificatul medico-legal necesar. În funcție de gravitatea rănilor copilului, autoritățile vor decide măsurile care se impun.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.