Cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse Robert. Andreea Mantea a intervenit între cei doi concurenți: „Mi-a spus că are pe cineva”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 11 sep 2024, 19:01

Patrick și Robert de la ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!

Venirea Biancăi în ”Casa iubirii” a stârnit un val de reacții printre concurenți. După ce a fost acuzat de Robert că ar avea o relație cu Bianca din afara casei, Patrick a venit și cu explicații.

Citește și: Ce s-a întâmplat pe internet după ce Bianca Giurcă a intrat în „Casa iubrii”. Concurenta este mândră tare de oamenii care o susțin

Bianca a fost dezamăgită de atitudinea unora dintre concurenți

În ediția de miercuri, 11 septembrie, Bianca a izbucnit în lacrimi, fiind sătulă de speculațiile făcute de unii dintre concurenți. Concurenta se aștepta să primească mai mult sprijin și înțelegere din partea fetelor.

Bianca: Mă așteptam să existe întrebări și mă așteptam ca fetele fiind fete, și sunt sigură că și ele știu ce înseamnă mediul online, să încerce să înțeleagă, să încerce să aibă răbdare cu mine fiind fete.

În schimb, m-am lovit de niște atitudini superioare, ca și cum eu aș fi nimic aici, ca și cum eu nu trebuie să vorbesc. Eu cred că m-am purtat frumos cu toată lumea. 

Citește și: Ce afacere are fostul iubit al Biancăi Giurcă, noua concurentă de la „Casa iubirii”. Câștigă o mulțime de bani din agricultură și se ocupă de unul singur de întreaga fermă

Întrebat de Andreea Mantea cum au stat lucrurile, Robert și-a menținut părerea și crede în continuare că Patrick și Bianca ar fi avut o relație și-n afara casei. Acesta susține că nu a dorit să-i facă rău și să aducă asta în emisiune, însă venirea Biancăi în casă ar fi schimbat totul.

Robert: Of-ul meu este că eu consider că el are relație cu ea și acum vrea să joace un teatru.

Nu am o dovadă împotriva asta, este strict din ceea ce am văzut eu, am auzit eu, ceea ce nu am spus niciodată. Niciodată nu am vrut să sap groapa altuia. Nu mă interesează ce făcea Patrick în afara emisiunii, discutăm strict ce se petrece în emisiune, însă acest subiect a fost adus în emisiune și eu am vrut să-l spun.

Cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse de Robert

Robert a susținut faptul că are câteva indicii în legătură cu cele susținute, însă nu are o dovadă. Acesta susține că Patrick părea extrem de demoralizat în momentul în care a pus punct cunoașterii cu Alexandra și cu Teodora și i-ar fi lăsat de înțeles faptul că ar avea ceva probleme în afara emisiunii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Robert: În mintea mea este bazat pe ceva concret, dar nu am cum să demonstrez asta. Am câteva indicii. Acum vreo șase săptămâni, Patrick a avut o săptămână mai posomorâtă. Eu când l-am văzut atât de căzut, l-am întrebat ce e cu el și mi-a zis că nu se simte bine. Și eu l-am întrebat: ”A avut situația de afară vreo legătură cu asta, faptul că ai plusat mai mult pe cineva din emisiune?”. Și mi-a zis: ”Lasă că o rezolv eu cumva, fac eu cumva”.

Citește și: FOTO Cum arăta Bianca Giurcă înainte de operațiile estetice. Nouă concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” este total schimbată

Patrick i-a dat replicat lui Robert și a vorbit și despre motivul pentru care pleca atât de des de la hotel. Concurentul susține că și-a luat chirie și că producția știa despre acest lucru, însă nu a vrut să împărtășească asta și cu ceilalți, fiind convins că i se va lua acest drept.

Patrick: Doamna Andreea, am crezut că dacă o va face și el mi se va lua dreptul acesta și am crezut că dacă eu vin și spun tuturor că eu am avut permisiunea de a sta singur. Am crezut că se va duce și Robert și toată lumea, așa că am zis să-mi văd de treaba mea. Eu știam cu ce scop întreabă, n-am vrut să mi se i-a dreptul ăsta.

Robert: Mi-a spus că are pe cineva în afară și că există niște certuri.

Patrick a negat acuzațiile aduse de Robert și susține că acesta nu are nimic concret în legătură cu această situație, ci sunt simple presupuneri. Patrick a pus perioada grea prin care a trecut pe seama unor probleme de familie.

Patrick: Minți! El mi-a spus: ”Ești zguduit de situațiile de afară?” Nu i-am confirmat că am fost cu cineva, astea sunt deducțiile lui. Eu eram presat de chestii de familie. Am așteptat analizele mamei mele, era suspectă de ceva. Eu problema asta o am de mult timp, nu de atunci.

Aici puteți urmări momentul din ediția de miercuri, 11 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”: