Cum se apropie campania electorala cum se gandesc alesii la un nou mandat.  Incep sa apara legile dedicate mamelor, copiilor si angajatilor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:09

Cate in luna si in stele se grabesc sa promita: alocatii de o suta de euro, pensii speciale pentru mame eroine si mese calde pentru oamenii muncii. Dar, oare alegatorul mai are incredere?

Dupa ce cu chiu cu vai au reusit sa mareasca alocatia de la 42 de lei la 84 de lei, un parlamentar arunca bomba: 100 de euro alocatia pentru copii.

Senatorul Ionel Agrigoroaiei spune ca nu ar fi un efort bugetar prea mare. Taiem panselutele si lasam in arest la domiciliu detinutii care nu sunt condamnati pentru fapte de coruptie si uite asa am face rost de bani pentru copii.

Doar ca mamele stiu ca de la initiativa pana la lege e cale lunga!


Si nu e singura idee de lege in prag de alegeri. Alesii se gandesc si la pensiile mamelor. Si pentru ca lista sa fie completa senatorul Constantin Popa s-a gandit si la bietul angajat, care trudeste din zori pana seara.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.