Cum se CLATINA avioanele care aterizeaza din cauza vantului. Imaginile au devenit VIRAL pe Internet VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 22:30

Un videoclip care arata efectul pe care vantul il are asupra avioanelor in timp ce acestea se apropie de pista de aterizare a devenit un succes pe internet datorita felului inedit in care a fost realizat, aeronavele parand sa fie manevrate prin sfori invizibile.

Postat pe YouTube cu trei saptamani in urma, videoclipul este o inregistrare a curselor mai multor avioane care sosesc in aeroportul Heathrow din Londra, scrie Daily Mail.

Cele aproximativ trei minute de film sunt rezultatul derularii aterizarilor cu o viteza de 17 ori mai mare decat cea normala, efectele vizuale starnind amuzamentul privitorilor.

Filmuletul a fost postat de utilizatorul cargospotter si este unul dintre cele 120 de videoclipuri despre avioane realizate de acesta si publicate pe site-ul YouTube.


"Acesta este primul meu video din Aeroportul Heathrow din Londra", a comentat acesta. "Inregistrarea arata cat de scurte sunt distantele dintre avioanele care se apropie de LHR (n.r. Aeroportul Heathrow). Multumesc pentru ca il urmariti si sper sa va placa."

Titlul videoclipului, "London Heathrow Time-lapse II", mentioneaza tehnica prin care a fost realizat, fiind vorba de metoda de tip "time-lapse". Accelerat la o viteza de 17 ori mai mare fata de cea normala, filmul evidentiaza turbulentele pe care avioanele le experimenteaza cand aterizeaza pe aeroportul londonez Heathrow, miscate constant de curenti de vant.


Aeroportul international Heathrow din Londra, Marea Britanie, a iesit pe primul loc in topul celor mai mari aeroporturi europene din 2010, avand un trafic de 66 milioane de pasageri. Pe locul al doilea s-a situat Charles de Gaulle Paris, cu 58 milioane de pasageri, urmat de Frankfurt- Main (53 milioane), Barajas Madrid (50 milioane) si Schiphol Amsterdam (45 milioane).
 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.