Cum se distreaza Ana-Maria Barnoschi si iubitul! Stau in casa si spun bancuri! Simpatica prezentatoarea va asteapta duminica, de la ora 20.00, la super show -ul "Roata norocului", la Kanal D

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 21:20

Vedeta Kanal D si iubitul ei se completeaza si au foarte multe lucruri in comun.

Pe langa pasiunea pentru fotografie, calatorii, muzica si filme, cei doi au simtul umorului bine dezvoltat si, decat sa mearga in cluburi si cafenele, ca majoritatea tinerilor de varsta lor, prefera sa stea in casa, sa spuna bancuri, de obicei dupa o sesiune de gatit.

De curand, dupa o masa copioasa pregatita de Marian, “porumbeii” s-au relaxat in sufragerie butonand telefoanele.

In timp ce Ana vorbea cu fanii de pe retelele de socializare, iubitul a cautat cateva bancuri si i l-a citit vedetei de la  “Roata Norocului” pe cel care i s-a parut cel mai bun.

Frumoasa colega de platou a lui Bursucu' s-a amuzat, dar a remarcat ca pe catelusul ei, care statea in bratele lui Marian...il luase somnul.

Bursucu' si Ana-Maria Barnoschi va asteapta, in fiecare duminica, incepand cu ora 20.00, la super show-ul "Roata Norocului", doar la Kanal D

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.