Cum se înțelege iubitul pe care Anamaria Prodan îl are cu fiul acesteia: „Aș fi renunțat la relație”. Impresara a recunoscut totul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 feb 2024, 00:55

Impresara se îngrijește cât de mult poate de fiul ei și face absolut tot ceea ce este nevoie pentru el

Sursa: Instagram

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan este într-o nouă relație și, recent, a vorbit despre modul în care fiul ei se înțelege cu actualul partener.

Anamaria Prodan a încheiat definitiv capitolul despre fostul ei soț și, în prezent, se iubește cu un afacerist român pe care a decis să îl țină ascuns o perioadă. Acum, impresara se bucură din plin de modul în care lucrurile decurg atât pe plan personal, cât și profesional.

Cum se înțelege băiatul pe care Anamaria îl are cu actualul iubit

De când a confirmat divorțul de fostul partener, Anamaria Prodan l-a acuzat, de mai multe ori, că nu se mai implică în creșterea băiatului pe care îl au împreună.

Cu toate acestea, impresara se îngrijește cât de mult poate de fiul ei și face absolut tot ceea ce este nevoie pentru el.

Fericirea impresarei este cu atât mai mare cu cât bărbatul pe care ea îl iubește se înțelege foarte bine cu toți copiii săi, ceea ce îi aduce multă liniște și împlinire sufletească.

Citește și: „Mai bun ca fostul”. Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru fostul soț, după ce și-a oficializat relația pe care o are cu Flavius Nedelea

„Sunt foarte OK toți, se respectă, învață unii de la alții. Îmi dă și sfaturi, vorbim absolut orice și, când spun absolut orice, așa este, și când îmi e bine, și când îmi e rău. Cu surorile lui are același gen de relație, noi toți vorbim în familie tot”, a precizat aceasta, în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”.

Anamaria Prodan ar face sacrificiul suprem pentru copiii ei

Copiii reprezintă totul pentru Anamaria Prodan, iar femeia de afaceri a declarat, fără ezitare că, dacă vreunul din copiii ei nu ar fi fost de acord cu actualul ei iubit, ar fi renunțat la relație imediat, pentru ca aceștia să nu fie nefericiți.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Aș fi renunțat la relație. Știu, poate multă lume o să mă judece și mulți mi-au spus « Ai grijă, copiii pleacă și vei rămâne singură ». Eu sunt de modă veche și eu nu aș putea să fac rău copiilor mei sub nicio formă.

Chiar dacă plătesc cu fericirea mea și cu liniștea mea, aș renunța, întotdeauna, la absolut orice pentru copiii mei.

Niciodată nu mi-au spus « Mama, nu ai voie, mama, nu vreau ». Întotdeauna au spus « Mami, ce te face pe tine fericită vreau să faci, pentru că, dacă tu ești fericită, și noi suntem fericiți ».

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj la scurt timp după ce și-a asumat public relația cu partenerul ei: „Atunci când tratezi pe cineva rău, este o datorie pe numele tău”. De unde provine supărarea impresarei

Sunt generația aia care, cum îmi spun mulți, comunistă, care crede atât de tare în dragostea dintre mamă și copii și le-am explicat că nu o iau ca pe un sacrificiu, dacă s-ar întâmpla vreodată așa ceva, pentru că și cu soțul meu al doilea, având cele două fete, el a știut că, dacă nu va avea o relație bună cu fetele mele, eu nu voi sta cu el nici măcar o secundă”, a mai spus aceasta.

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.