Cum se lasa Gina Pistol cucerita! Baieti, aflati chiar de la DIVA

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:54

Am vrut sa lamurim din START problema. Degeaba ne-am bucurat la auzul vestii ca Gina Pistol este iubita lui Alin, fiul lui Dorin Cocos.

##VIDEO104677##Din pacate, superba noastra blonda are inca statusul de femeie singura si nu face mare lucru pentru a-l schimba! Suntem convinsi de asta! Cine o cunoaste pe Gina stie ca intr-adevar, pe langa faptul ca este una dintre cele mai frumoase femeie, are si o multitudine de alte calitati.

Si TOTUSI, ce fel de barbat ar putea reusi sa-i topeasca inimioara?! In concluzie, Gina e cam…pretentioasa, nu credeti? Chiaaar asa nici un mascul nu a reusit sa ii puna capac?! Blonda s-a iubit intr-o vreme cu fermecatorul Codin Maticiu.

Apoi, mult timp a fost intr-o relatie cu afaceristul libanez Nicola.

Dupa despartire s-a refugiat in bratele lui Cristian Marica si dupa cateva luni ar fi centrat la fotbalistul Mihai Radut. Oare urmatorul iubit o sa se sperie cand o sa afle cati parteneri a mai avut Ginuta?


Pe langa faptul ca trebuie sa ii accepte trecutul, urmatorul barbat din viata ei trebuie sa ii ofere LI-BER-TA-TE! Odata respectate aceste conditii, ea ii ofera pe tava…desertul! Cand am zis desert v-ati gandit la altceva nu-I asa?! Hehe.

Acum,acum deschidem subiectul. In noptile de amor….Gina trebuie sa fie omul de la (iti dregi vocea) butoane! Adica ea… da PLAY!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.