Cum se menține în formă Antonia. Artista a dezvăluit ce dietă urmează

Author: Diana Tilă
Actualizat: 08 sep 2022, 13:52

Antonia are o siluetă de invidiat! Iată ce dietă urmează vedeta pentru un fizic fără cusur!

Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete și cele mai bune cântărețe din România. Chiar dacă e mama a trei copii, artista e în cea mai bună formă. Recent, vedeta a dezvăluit care este dieta cu care se menține.

Citeste si: Alex Velea și Antonia au amânat nunta! Care este, de fapt, adevăratul motiv pentru care evenimentul nu mai are loc

Cum se menține în formă Antonia. Ce dietă urmează artista

Antonia este foarte activă în mediul online, unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa. Vedeta postează zilnic imagini cu ea, iar acestea ajung să fie apreciate de un număr impresionant de persoane. Nici nu e de mirare, având în vedere trupul perfect  pe care îl are.

Artista are un trup de zeiță și primește zilnic complimente pentru felul în care arată.  Însă,

cum reușește cântăreața să arate atât de bine?!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Antonia impresionează cu corpul ei perfect. Iubita lui Alex Velea are un abdomen de nota 10, un posterior super bombat și picioare pline de mușchi! 

Ei bine, logodnica lui Alex Velea a mărturisit că nu a apelat niciodată la diete restrictive, dar a găsit mereu echilibrul între o viață activă și o alimentație corectă.

Artista a dezvăluit că mănâncă sănătos și face mult sport.

”Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, mărturisea Antonia, în urmă cu ceva vreme, pentru  Viva.

Mai mult, Antonia a subliniat faptul că a renunțat la grăsimi și obișnuiește să mănânce legume și carne la grătar.

 ”Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată.

Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare ”.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.