Cum se menține tânăr Dan Negru: „Îmi iau familia și fug'” Obiceiul pe care îl are regele audiențelor | EXCLUSIV

Author: Diana Bostan
Actualizat: 19 sep 2023, 20:11

Dan Negru alături de familia lui

Sursa: Instagram- Negru Dan

Așa arată o zi din viața prezentatorului Dan Negru. Vedeta Kanal D ne-a dezvăluit în exclusivitate cum se menține tânăr și ce obiceiuri are.

Regele audiențelor are parte de zile și zile. Unele sunt liniștite, altele sunt extrem de aglomerate și solicitante. Fiind într-o continuă mișcare, prezentatorul „ Jocul cuvintelor ” își face timp și pentru familie.

Așa arată o zi din viața lui Dan Negru

Îndrăgitul prezentator a povestit în exclusivitate pentru Kanald.ro faptul că are parte de zile pline, dar și de zile liniștite.

Nu are un program stabilit, acesta schimbându-se de la o zi la alta.

Citește și: „La noi, netrebnicii primesc celebritatea” Dan Negru, o nouă vizită în Constanța. Ce l-a deranjat pe prezentatorul TV

Dan Negru susține că totul ține de inspirația de moment și că unele idei bune îi pot veni chiar și la trei dimineața.

„Am zile liniștite și zile pline. Nu am o muncă normată pentru că profesia mea nu are un orar de muncă. Îți poate veni o idee bună la 6 dimineața sau la 3 noaptea”, a dezvăluit vedeta Kanal D.

Citește și: Dan Negru spulberă mitul, duminică, la “Tu urmezi!”: “Am rămas la fel de darnic, așa cum mă știai”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Prezentatorul susține că de cele mai multe ori are parte de zile agitate, cu filmări de la 10 dimineața până seara târziu, iar a doua zi să se afle în alt oraș sau chiar în altă țară. Însă o viață activă este secretul tinereței sale.

„Mâine filmez de la 10 dimineața până la 8 seara. Apoi, poimâine plec la Chișinău unde filmez de la 12 ziua până la 11 seara”,

a mai spus îndrăgitul prezentator.

Dan Negru are timp și pentru viața de familie

Cu toate că în cea mai mare parte a timpului se află la filmări sau este plecat din București, Dan Negru mereu își face timp pentru familie. Prezentatorul nu este îndrăgit doar de milioane de telespectatori, ci și de familie.

Citește și: Dan Negru, povești inedite de viață, la “Tu urmezi!”: “Mi-a spus că niciodată la televizor nu trebuie să arăți un obiect mic cu mâna, pentru ca publicul să nu-ți observe unghiile…”

Un familist convins, Dan Negru adoră să petreacă timp de calitate alături de soția și de cei doi copii ai săi. Cu toate că nu-i expune prea mult în mediul online, vedeta Kanal D își găsește liniștea doar în familie.

Citește și: „Prima lecție din prima zi de școală să nu fie despre cum să asculți, să taci și să aplauzi” Ce a transmis Dan Negru referitor la discursurile din prima zi de școală

„ În weekend, îmi iau familia și fug până în Cluj unde am de prezentat un eveniment și am o întâlnire cu studenții de acolo. Așa arată următoarele zile”, a mai dezvăluit îndrăgitul prezentator al emisiunii „Jocul cuvintelor”.