Cum se mentine Teo in forma in aceasta toamna? Iata care sunt regulile de la care nu se abate niciodata

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:32

In ciuda problemelor de sanatate pe care le-a avut, Teo Trandafir a reusit cumva sa ramana energica, plina de viata, cu simtul umorului la cote de invidiat.

Ne-a convins inca o data de asta prin interviul pe care ni l-a acordat in care ne vorbeste despre sport, dieta, frumusete, dar si despre viata de dupa job-ul live de la Kanal D. Iata ce ne-a marturisit!

CSID: Cum te mentii in forma in aceasta toamna?

Teo Trandafir: Facand lucrurile pe care le fac in fiecare zi: mananc, practic, la fel, ma misc cat se poate si cat imi permite fizicul, fac tot ce faceam inainte – nu este ca si cum iarna m-as mentine altfel decat vara.

Ba chiar toamna mi se pare mai usor pentru ca pietele sunt pline, poti sa iti cumperi produse naturale si e mai usor de gatit. Toamna, e mult mai simplu.

CSID: Care sunt regulile tale de alimentatie de la care nu te abati?

Teo Trandafir: N-as putea sa le enumar, dar una dintre ele, mai noua, de vreun an si jumatate, este ca incerc sa beau supa la fiecare masa de pranz.

CSID: Cum procedezi cand ti-e pofta de ceva nepermis?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Teo Trandafir: Nu mi-e pofta niciodata, pentru ca mi-am format un sistem de gandire foarte sanatos si care m-a ajutat foarte mult in viata.

Dupa parerea mea, pofta ii este cainelui care sta si cerseste la masa cu ochi umezi. Eu sunt o inteligenta superioara, asemenea tuturor celor care ma inconjoara, astfel incat pofta nu imi este caracteristica.

Sigur, sunt curioasa sa mananc un anumit aliment, dar pot sa il mananc si maine sau deloc. Cuvantul “pofta” a ajuns sa imi repugne pentru ca mi-am impus sa fie asa. Nu sunt un caine legat de calorifer, care cerseste la masa, sunt o inteligenta superioara care se poate abtine de la ceea ce se numeste “pofta”.

CSID: Faceai mult sport acum cativa ani. Ai pastrat acelasi obicei?

Cititi interviul complet aici.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.