Cum se poarta pantalonii de trening: 4 sfaturi de stil

Author: O.P.

De sezoane intregi, pantalonii de trening nu se poarta doar in combinatii sport, pentru sala, ci reprezinta un trend pentru moda de strada.

Indiferent de model, pantalonii de trening nu lipsesc din garderoba feminina, deoarece sunt cool, comozi si pot sa te scoata din impas atunci cand nu stii cu ce sa te imbraci.

Vrei sa obtii un look casual ideal, cu ajutorul unei simple perechi de pantaloni de trening? Tine cont de sfaturile noastre, astfel incat sa nu dai gres niciodata cand trebuie sa compui rapid un outfit!

Poarta pantalonii de trening cu bluze elegante

Pantalonii de trening se poarta atunci cand ai nevoie de o tinuta confortabila, insa aceasta nu presupune doar un ansamblu sport si larg. Daca alegi pantalonii comozi de trening in locul clasicilor blugi, nu trebuie sa ii asortezi neaparat cu o bluza de trening. In schimb, poarta-i cu o bustiera sau cu o bluza eleganta, in diferite culori.

Cu ajutorul acestei combinatii, vei scoate tinuta din zona sport si vei pune in evidenta si partea superioara a corpului. Imbraca o bluza eleganta in culoarea preferata, cu umerii dezgoliti, astfel incat sa arati cool si sa indulcesti tinuta sport. Nu iti ramane decat sa adaugi o pereche de ochelari de soare si o pereche de adidasi New Balance si ai obtinut un outfit confortabil si placut din punct de vedere vizual.

Asorteaza pantalonii de trening cu o jacheta din piele sau denim

Totodata, trebuie sa stii ca pantalonii de trening nu se potrivesc doar cu jachete sport cu fermoar sau cu hanorace, ci merg de minune si cu o jacheta din piele sau cu un model din denim. Pe sub jacheta, un tricou alb, fara imprimeu, reprezinta alegerea optima.

Pentru a-ti pune in evidenta silueta, accesorizeaza acest ansamblu stilistic cu o pereche de pantofi stiletto, care creeaza un efect de alungire si iti ofera cativa centimetri in inaltime.

Combina pantalonii de trening cu tocuri si camasa

Daca vrei sa porti o tinuta sport-casual la birou sau pentru o iesire in oras, pantalonii de trening albi sau negri pot fi purtati cu o camasa in aceeasi culoare si o pereche de pantofi sau sandale, nude. Din fericire, nu mai este nimic nou sau ciudat sa vezi pe strada o femeie care poarta tocuri si pantaloni de trening, fiind o combinatie la moda, purtata de vedetele de pretutindeni.

Cu toate acestea, combinatia de tocuri, camasa si pantaloni de trening este indicata pentru femeile indraznete, pasionate de moda, care accepta imbinarea acestor articole diferite fara prea mari eforturi.

Incearca o combinatie indrazneata cu pantaloni de trening si fusta

Un look mai putin obisnuit, care poate fi incercat macar o data in viata, implica purtarea pantalonilor de trening sub o fusta plisata. Pantalonii de trening trebuie sa fie cat mai mulati pe corp si sa aiba acceasi nuanta cu fusta, astfel incat sa avantajeze silueta si sa existe continuitate. Poarta aceasta combinatie la un party, adaugand un tricou sau pe strada si fii pregatita sa atragi toate privirile!

Pantalonii de trening se poarta in tinute urbane, casual si sport, atata timp cat alegi obiectele vestimentare potrivite, care sa se potriveasca cu stilul si personalitatea ta. Nu iti doresti sa te complici? Adauga un hanorac la pantalonii de trening dar adauga cateva accesorii sau bijuterii statement si un machiaj glam, care sa scoata tinuta din anonimat.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.