Cum se prepara corect maceratul de catina

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 12:08

Toamna este perioada propice pentru recoltarea fructelor galben-aurii ale catinei, fructe pline de vitamine si compusi minerali.

Iata cum se prepara corect:

Se foloseste o parte de miere la trei parti de fructe de catina. Dupa spalarea si zdrobirea fructelor de catina, adauga-le într-un borcan pana ce se umple pe jumatate. Toarna miere peste ele pana la umplerea completa a borcanului. Închide borcanul etans, apoi pastreaza-l la frigider. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: