CUM se razbuna SULTANA HURREM pe toti dusmanii care au vrut sa o omoare FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:17

In episodul din aceasta seara din serialul "Suleyman Magnificul", sultana Hurrem incepe sa se razbune pe toti cei care i-au facut rau si au vrut sa o omoare.

 A venit momentul in care Hurrem poate sa se razbune pe cei care au vrut sa o omoare si sa o arda pe fata. Sultana este mai apriga ca oricand si vrea ca nimeni sa nu scape nepedepsit din calea ei. Spre disperarea primei sotii al lui Suleyman, Mahidevran care incearca sa il indeparteze pe Mustafa de influenta negativa a lui Hurrem, sultana are un plan de atac mult mai abil decat ea.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/hurrem1-039501c08d32c0b26b9e669971e5c6b6.jpg
Inca de la inceput, Hurrem a vrut sa il inlature pe Mustafa si sa ii minimalizeze orice sansa de a ajunge la tron, prin cadana Efsun, care se pare i-a cucerit iremediabil sufletul printului. Ne mai ascultand de mama lui si de sultana- mama, Mustafa este privit cu ochi reci si de tatal lui, Suleyman, caruia pentru o clipa i-a trecut prin cap sa il omoare.
Furia lui Mustafa nu se opreste aici si va face tot ce ii sta in putinta sa nu se casatoreasca cu printesa Aybige, tanara care nu isi doreste nici ea aceasta uniune. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/hurrem2-f0494e571f2e47176a27bc89c7500d9b.jpg
Afla ce se intampla mai departe doar in episodul cu numarul 50 din "Suleyman Magnificul", in aceasta seara de la 20:00 numai pe Kanal D!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.