Cum se se distrează hoții de șampoane pe TikTok, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat: „Să înceapă hate-ul. Am bubuit netul”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 nov 2022, 09:15

Hoții de șampoane se distrează pe TikTok, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat: „Să înceapă hate-ul. Am bubuit netul”

Sursa: TikTok

Hoții de șampoane lovesc și șochează internetul din nou. Cu toate că știu toți că au fost prinși încercând să strecoare 90 de sticle de șampon în buzunare, cei doi frați nu par să fie rușinați sau deranjați, motiv pentru care se distrează și dansează pe TikTok.

Cei doi frați au fost prinși zilele trecute într-un supermarket din România. Pe camerele de supraveghere au fost surpinși încercând să strecoare în buzunarele gecilor peste 90 de șampoane.

Hoții de șampoane fac spectacol pe TikTok

Cei doi frați sunt cunoscuți și pe rețelele sociale. Adesea se laudă pe TikTok cu situația lor financiară bună și le arată tuturor ce haine de firmă dețin.

Ultimul videoclip, totuși, a reușit să întreacă limitele. După ce au vrut să fure peste 90 de sticle de șampon pe care să le vândă, probabil, ulterior, cei doi frați s-au filmat dansând pe TikTok, ca și cum nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat. Mulți oameni le-au adus critici dure, dar se pare că cei doi frați nu sunt interesați, ba chiar au și un mesaj pentru cei care nu îi susțin.

Citeste si: Bogdan Mocanu l-a dat de gol pe Jador și i-a făcut public cel mai mare secret legat de Georgiana: "Este însurat!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi au postat un videoclip pe TikTok în timp ce dansau fericiți, fără să aibă vreo remușcare pentru furtul pe care nu l-au dus la capăt și, mai mult decât atât, sunt convinși 100% că nu vor fi pedepsiți nici de către oamenii legii.

Fiindcă au avut parte de mai multe critici din partea internauților, cei doi au transmis un mesaj pentru a le închide gura tuturor celor care nu îi susțin.

Citeste si: Alex Zănoagă trece prin momente grele! Soțul Siminei Loica este în doliu. O persoană foarte dragă lui s-a stins din viață în urmă cu puțin timp

„Să o zic pe față/ Mie nu îmi pasă/ De toate frustratele care nu mai au viață/ Hai să înceapă hate-ul/ C-am bubuit netul”, sunt versurile melodiei pe care au dansat cei doi.

Andreea are doar 26 de ani, este mamă de băiețel, dar, cu toate acestea, recurge la acțiuni care nu îi aduc onoare, precum furtul. Bruneta are parte de o mulțime de comentarii din partea internauților care sunt atrași de aspectul ei, iar videoclipurile ei adună până la 200 de mii de vizualizări.

 

Taguri: