Cum se simte Donald Trump după ce a fost infectat cu Covid-19! Medicul președintelui SUA: "Nu e în afara oricărui pericol"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 feb 2021, 05:10
Donald Trump a dat informații despre starea lui de sănătate

Președintele SUA, Donald Trump, a vorbit el însuși despre starea lui de sănătate după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Trump spune că se simte bine și i-a lăudat pe medici pentru progresele făcute în tratarea acestei boli necunoscute până anul acesta.

„Doctorilor, asistenţilor şi tuturor celor de la marele Centru Medical Walter Reed şi altor persoane din alte instituţii incredibile care s-au alăturat lor, sunt grozavi! Un progres nemaipomenit a fost făcut în ultimele 6 luni împotriva Ciumei. Cu ajutorul lor, mă simt bine”, a scris Donald Trump pe contul său de Facebook.

"Deşi nu este în afara oricărui pericol, echipa rămâne prudent optimistă", a declarat Sean Conley, medicul preşedintelui american Donald Trump.

Medicii care îl tratează pe Donald Trump au precizat că președintele american nu mai face febră și că nu are nevoie de oxigen. Donald Trump poate respira singur și este capabil și să se plimbe.

Donald Trump și soția sa, Melania, au fost confirmați cu Covid-19 în urmă cu două zile, președintele american făcând el însuși anunțul pe contul lui de Twitter.

"În această seară, Prima Doamnă și cu mine am fost testați pozitiv la COVID-19. Vom începe carantina și recuperarea imediat. Vom trece prin asta împreună", a fost mesajul pe care Donald Trump l-a postat pe Twitter.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu ce este tratat Donald Trump

Donald Trump este tratat cu un medicament experimental, Regeneron, care este o combinație de anticorpi de coronavirus. Medicamentul respectiv a fost administrat până în prezent unui număr redus de bolnavi de Covid-19, numai 250.

Totodată, președintele american este tratat cu mult rostitul, inclusiv de către el, medicament Remdesivir, care se găsește acum și în România.

Primeşte toate îngrijirile necesare şi pentru moment nu sunt motive de îngrijorare.

Remdesivir acţionează un pic diferit, încercăm să maximizăm toate aspectele îngrijirii sale. Preşedintele acceptă tot ce-i propunem în ceea ce priveşte îngrijirea lui", a precizat medicul personal al preşedintelui Donald Trump, Sean Conley.

„Donald Trump are peste 65 de ani și este supraponderal și acești doi factori de risc îl pun într-o situație de a face probabil o formă mai severă de coronavirus. Faptul că deja i s-au dat acești anticorpi este o altă indicație că sănătatea lui este în pericol în acest moment.

Noi știm că acest medicament trebuie dat cât mai repede cu putință pentru a administra acești anticorpi care credem că vor ajuta la combaterea bolii și vor face ca ulterior vindecarea să se facă mai ușor. Sunt convins că președintele probabil are deja o formă de pneumonie sau probabil și o anumită insuficiență respiratorie, ceea ce i-a făcut pe experți să-i administreze acest medicament”, spunea, la Digi24, doctorul infecționist de origine română Adrian Popp, care profesează în SUA.
 

Donald Trump se pregătește pentru alegerile prezidențiale din SUA, unde se confruntă cu Joe Biden. Prima dezbatere dintre ei a fost plină de jigniri. Înainte de alegeri mai sunt stabilite două dezbateri Donald Trump vs Joe Biden.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.