Cum se simte Georgiana Lobonț la trei zile după pierderea sarcinii și care este marele său regret: „Poate că mi-am exprimat bucuria prea repede” În ce ipostază a fost surprinsă artista și soțul său

Author: Diana Bostan

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Sursa: Facebook- Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț a anunțat cu tristețe că sarcina ei s-a oprit din evoluție în a șaptea săptămână. Artista și-a revenit imediat și susține că nu este deloc tristă și că-i mulțumește lui Dumnezeu pentru tot ce are deja.

Artista Georgiana Lobonț este îndrăgită de public, iar aceasta își ține mereu fanii la curent cu tot ce este nou în viața ei. Așa s-a întâmplat și-n momentul în care medicul a anunțat-o că sarcina s-a oprit din evoluție. La trei zile de la acel moment, artista le-a spus fanilor cum se simte.

Georgiana Lobonț a vorbit despre sentimentele ce o încearcă la trei zile după pierderea sarcinii

În ziua în care Georgiana Lobonț a pierdut sarcina, ea și soțul ei au împlinit șapte ani de căsătorie, iar pentru a marca momentul cei doi au ieșit în oraș cu familia. Sărbătoarea a fost dublă, fiind și ziua soacrei artistei.

Citește și: ''Nu sunt supărată. Viața merge mai departe!'' Georgiana Lobonț, primele declarații după ce a anunțat că a pierdut sarcina. Cum se simte artista acum: "De ce să stai să plângi, să fii supărat, să te necăjești? Nu am de ce!"

„Nu sunt supărată deloc, atunci am avut o stare mai apăsătoare. Nu este plăcut, mai ales atunci când știi că nu ține de tine și-ți dorești din tot sufletul, dar viața merge mai departe. Eu sunt sănătoasă, Rareș este sănătos, copiii noștri sunt sănătoși”, a mărturisit artista într-un video postat pe contul său de Instagram.

Citește și: După ce a pierdut sarcina, Georgiana Lobonț a recunoscut că a prevestit ceva rău: „Știam că va urma ceva ce nu mi-aș dori să trăiesc”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Artista a reușit să treacă repede peste cele întâmplate, iar cu ajutorul familiei a realizat că pierderea nu este una foarte mare, având deja tot ce și-a dorit vreodată. Georgiana Lobonț și-a dat seama că toate încercările au fost spre bine, iar în urma lor s-au întâmplat lucruri ce i-au adus o satisfacție mai mare.

Artista s-a reîntors la filmări și se simte plină de energie

Faptul că Georgiana Lobonț se simte bine se vede și-n activitatea ei. Artista urmează să scoată o nouă piesă, iar ieri a luat parte la filmarea unui videoclip. Georgiana Lobonț are totuși un regret, faptul că și-a exprimat prea repede bucuria celei de a treia sarcini, înainte să se asigure că totul este bine.

Citește și: Ce făcea soțul Georgianei Lobonț în timp ce artista se afla pe patul de spital: „I-am trimis filmare cu mine”

„Poate că mi-am exprimat bucuria prea repede, dar așa a fost să fie, așa am simțit. Eu sunt o fire care nu poate să ține în ea”, a mai spus Georgiana Lobonț.

După filmarea videoclipului, artista a petrecut timp cu soțul ei, Rareș Ciciovan, într-un loc de vis. Cei doi au petrecut noaptea la nașii lor, la Bistrița, acolo unde au fost așteptați cu masa plină.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?