Cum se simte Irina Loghin de când a devenit bunică: „E un lucru măreț pentru o femeie”. Relația dintre artistă și nepoata ei

Author: Diana Ghita

Irina Loghin se bucură de fiecare moment petrecut cu nepoata ei

Sursa: Facebook Irina Loghin

Irina Loghin a împlinit, astăzi, 85 de ani, iar la această vârstă celebra interpretă de muzică populară se bucură de frumoasa ei nepoțică.

Irina Loghin are doi copii cu soțul ei, Ion Cernea, pe Ciprian și Irinuca. Din partea Irinucăi, artista are o nepoțică de care se bucură nespus de mult și care îi amintește de perioada în care cei doi copii ai ei erau de o șchioapă.

Irina Loghin aștepta de mult timp să devină bunică

Fata Irinucăi, pe nume Ana Alexandra s-a născut în toamna anului 2022, iar acesta a fost unul dintre cele mai fericite momente pentru Irina Loghin, care își dorea foarte mult ca fiica ei să aibă un

copil.

Irinuca a născut-o la vârsta de 44 de ani pe micuță, însă aceasta a fost așteptată cu ardoare de către bunica ei, care, timp de 15 ani, s-a rugat neîncetat, pe la fiecare mănăstire la care a fost, pentru ca Irinuca să fie binecuvântată cu un bebeluș.

Aștept de atâția ani, de 15 ani aștept. Și când îmi pierdusem deja toată încrederea, iată că a apărut minunea.

Nu exista mănăstire să nu mă duc și să mă rog pentru asta. Parcă cineva îmi spunea să am răbdare, să mă rog în continuare”,
a povestit Irina Loghin, conform demamici.ro.

Citește și: Irina Loghin, despre chinurile prin care a trecut până a devenit mamă: „Îmi pierdusem speranța că voi face copii”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce relație are Irina Loghin cu nepoata ei

Odată cu venirea pe lume a micuței Ana, interpreta a început să simtă o împlinire sufletească greu de descris în cuvinte, ba mai mult, aceasta a dezvoltat chiar și o sensibilitate pentru femeile însărcinate.

„Faptul că dai viață unui om e cea mai mare bucurie. E un lucru măreț pentru o femeie. Eu când văd gravide pe stradă m-aș duce să le îmbrățișez, așa de dragi îmi sunt.

Iar acum, ca bunică, bucuria este și mai mare. Mă culc cu această bucurie, mă scol cu această bucurie în suflet”, a dezvăluit cântăreața.

De asemenea, Irina Loghin mărturisește că are o relație specială cu nepoțica ei, întrucât au format o legătură foarte strânsă: „ Nu o las deloc din brațe. Și mă știe, îmi întinde mânuțele, îmi cunoaște glasul și prin telefon”.

Citește și: Irina Loghin a fost dată jos de pe scenă. „Eu nu am nicio vină”

Deși artista are experiență cu cei mici, aceasta o lasă pe fiica ei să se descurce cu Ana Alexandra așa cum știe. Aceasta are mare încredere în Irinuca, întrucât știe cât de matură și responsabilă este, dar și cât de mult s-a documentat înainte de a deveni mămică.

Ce sfat să-i mai dau că ea are deja o vârstă destul de înaintată. Ea s-a documentat foarte mult, pentru că știe tot. Mă uit la ea și nu-mi vine să cred că e Irinuca. Copilul e atât de îngrijit, nu-i lipsește nimic, nu există cremuță de care să nu știe sau ce are de făcut, mai ales că acum a trecut și la mâncarea diversificată”, a declarat Irina Loghin, pentru sursa citată.