Cum se simte Lucian Barbu, fostul concurent de la Survivor România 2021! Războinicul se pregătește să revină în forță

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 08:50

Lucian Barbu fostul concurent de la Survivor România 2021, nu renunță la visul său. Revenit în țară, fostul războinic nu se lasă învins, după accidentarea la picior acesta face progrese uriașe pentru a se putea pune din nou pe picioare.

Lucian a avut o evoluție incredibilă la Survivor România 2021, a fost un concurent de temut, extrem de puternic, dar care a părăsit competiția într-un timp foarte scurt. În urma accidentării puternice de la picior, acesta a fost descalificat pentru a-și putea rezolva problema de sănătate. Parcursul său l-a Survivor România 2021, ar fi fost imposibil, accidentarea la picior fiind foarte gravă.

Lucian Barbu, nu se lasă învins!

Lucian Barbu a fost un concurent puternic în competiția din dominicană și a dovedit că este în continuare și după accidentarea gravă de la picior, care l-a pus în imposibilitatea de a mai paticipa la acest show. Războinicul a fost descalificat pentru a-și putea rezolva problema de sănătate. 

Lucian nu s-a putut întoarce în România imediat după eliminare, ci a fost nevoit să mai rămână câteva zile în Republica Dominicană, sub supravegherea medicilor.

Starea lui de sănătate fiind mult prea fragilă, pentru a putea zbura spre casă.

Acum, întors acasă, războinicul trece printr-o perioadă de refacere și restabilire fizică. Deși piciorul său nu este încă vindecat, Lucian se antrenează în continuare, chiar dacă este în cârje.

Citeste si: Lucian Barbu s-a inscris la Survivor Romania 2021 din ambitie! Cine a fost FEMEIA care i-a spus ca nu are nicio sansa?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lucian se pregătește de o revenire în forță

Războinicul este într-un proces de vindecare, în urma accidentării grave pe care a avut-o la picior. Merge la înot, unde face exerciții pentru recuperarea piciorului.

Cu puțin timp înainte, Lucian Barbu, a publicat pe contul său de Instagram la secțiunea story, un filmuleț cu el în sala de forță. Deși, încă nu este vindecat complet și nu a renunțat la cârje, războinicul nu poate sta departe de sala de fitness și merge să se antreneze.

În filmulețul pe care l-a postat apare cum face tracțiunii, pentru a nu-și forța piciorul.

De asemenea, filmulețul a fost însoțit și de un mesaj emoționat: ”Nu renunța niciodată”, a scris Lucian Barbu în dreptul imaginilor pe care le-a postat. Semn că antrenorul de înot este forte optimist și pregătit pentru o revenire în forță.

Pentru Lucian Barbu, Survivor România 2021, a fost o experiență minuantă și nu regretă ca a concurat, deși s-a accidentat extrem de grav la picior, el a dovedit în această competiție că este un supraviețuitor și a reușit să facă

față provocărilor, chiar dacă a părăsit competiția extrem de repde.

Citeste si: Razboinicul Lucian sufera o accidentare teribila la Survivor Romania! Concurentul se prabuseste pe teren si are nevoie urgenta de medic!