Oana Roman, în lacrimi după ce a fost în vizită la mama sa: „Am trăit o minune” Noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 mai 2023, 06:00

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital în urmă cu doar câteva zile. Oana Roman, fiica sa, este cea care a anunțat acest lucru prin intermediul unui mesaj postat în mediul online. Mioara Roman, în urma pierderii echilibrului, a căzut.

Mioara Roman a ajuns, la finalul săptămânii trecute, de urgență la spital. Aceasta și-a pierdut echilibrul, a căzut și a avut nevoie de îngrijiri medicale, motiv pentru care a fost internată.

„Am fost la mama … s-a întâmplat o minute … este din ce în ce mai bine după ce vineri când am văzut-o credeam că se va recupera foarte greu şi azi a mers, a fost la masă, la gimnastică şi am găsit-o pe fotoliu liniştită.

Multumesc pentru tot ceea ce faceţi pentru mama şi infirmierei, asistentelor care au făcut minuni în câteva zile”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Cum se simte Mioara Roman, după ce a fost internată în spital

Mioara Roman se pare că și-a revenit și este mult mai bine ca atunci când a ajuns în spital. Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, înainte de a pleca în vacanță.

Oana Roman și Isabela, fiica ei, au plecat în vacanță. Înainte de a face acest lucru, Oana Roman și-a anunțat fanii din mediul online în legătură cu starea de sănătate a mamei sale. Mai mult decât atât, fiica lui Petre Roman a vrut să se asigure că mama ei este pe mâini bune.

Prin urmare, Catinca Roman, sora Oanei Roman, va fi cea care va avea grijă de mama lor, pentru ca aceasta să fie supravegheată în permanență.

„Primesc foarte multe mesaje și întrebări despre mama. Eu am reușit să plec aseară, pentru că pe zi am reușit să organizez ce trebuie pentru ea, iar aseară s-a întors Catinca la București, de azi a preluat ea ștafeta, ca să spun așa.

Citeste si: Mioara Roman a fost internată în spital. Care este starea ei de sănătate în prezent

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Catinca a fost azi la mama, a vorbit cu doctorii, a vorbit cu cei de acolo de la centru pentru a organiza tot ce trebuie pentru externarea mamei și fiind Catinca la București am putut pleca liniștită”, a spus Oana Roman.

Mioara Roman a primit un diagnostic greșit

Catinca Roman a dezvăluit faptul că mama ei a primit un diagnostic greșit din partea medicilor, ceea ce a dus, implicit, și la un tratament neadecvat.

În urmă cu doar câteva luni, în cadrul unei emisiuni televizate, Catinca Roman a oferit câteva informații suplimentare despre acest aspect.

„A primit un diagnostic greșit, asta a fost ideea. A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea sindrom parkinsonian plus încă niște mici probleme. Și sigur că tratamentul era pentru Parkinson așa că, dacă vă aduceți aminte momentele acelea în care ea nu se simțea prea bine, erau din cauza tratamentului în cea mai mare parte”, a mărturisit Catinca.

Citeste si: Marius Elisei a rupt tăcerea despre relația cu Oana Roman, după ce în mediul online au apărut mai multe zvonuri despre despărțire. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Mai mult decât atât, Oana Roman a mărturisit că mama ei se confruntă cu anumite probleme neuronale care trebuie să fie ținute în frâu. De asemenea, aceasta are și „o serie de mici accidente vasculare” și are nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, mai ales că nu își mai poate folosi deloc mâna dreaptă.