Cum se simte Mioara Roman după ce a fost operată de urgență la șold. Oana Roman a făcut publică o fotografie cum mama sa: ”Face progrese”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 iul 2023, 03:05

Cum se simte Mioara Roman după ce a fost operată de urgență la șold

Recent, Mioara Roman a trecut printr-o intervenție chirurgicală la șold, după ce, la recomandarea medicului, a trebuit să fie operată de urgență.

În ultimele luni, starea de sănătate a Mioarei Roman nu a fost deloc bună, ajungând de mai multe ori pe mână medicilor. În urma ultimei vizite medicale, mama Oanei Roman a fost nevoită să se opereze de urgență, iar intervenția nu a fost deloc ușoară.

Mioara Roman este în proces de recuperare după operația la șold

Mioara Roman a suferit o intervenție chirurgicală la șold, motiv pentru care fiica sa, Oana, a decis să o și mute într-un centru de specialitate.

Este bine cunoscut faptul că fosta soție a lui Petre Roman locuiește la azil, decizie pe care a luat-o împreună cu fiica ei, atunci când starea de sănătate i s-a agravat și a realizat că are nevoie de cineva care să stea în permanență cu ea. 

Centrul în care Mioara Roman a fost mutată este special pentru nevoile pe care le are ea, punându-i la dispoziție cele mai bune servicii de kinetoterapie și tot ceea ce are nevoie pentru a se recupera.

Citeste si: Oana Roman, în lacrimi după ce a fost în vizită la mama sa: „Am trăit o minune” Noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman

Totodată, medicul i-a recomandat câteva săptămâni bune de recuperare, pentru a nu mai fi nevoită să stea la pat. Mama Oanei Roman urmează cu strictețe programul recomandat de specialist, iar fiica ei este permanent alături de ea.

Fiica lui Petre Roman a făcut publică o imagine cu mama sa chiar din timpul ședinței de kinetoterapie și, pentru a-i liniști pe internauți, le-a spus că mama sa este bine, face progrese.

”Mama face progrese. Merge mai bine și important e că are ambiție. Este la recuperare”, a scris Oana Roman, în dreptul imaginii cu mama sa.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pentru tratamentul pe care-l primește Mioara Roman, pentru cazare și mâncare, Oana Roman scoate din buzunar 500 de lei în fiecare zi.

„Face recuperare medicală pentru o perioadă probabil de câteva săptămâni. Prețurile sunt cam la fel ca în ale centre de recuperare medicală cu internare. Este în jur de 500 de lei pe zi, preț care include cazare, mâncare, îngrijiri, medic și evident partea de recuperare”,   a scris Oana Roman pe Instagram.

Citeste si: Exclusiv! Petre Roman, detalii despre relația cu fiul lui, Petrus, în vârstă de 12 ani: "Este pasionat de înot, însă nu cred că are calitățile fizice ale lui David Popovici"

 

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.