Cum se simte Oana Lis după ce s-a luptat cu cancerul. Vedeta a fost nevoită să facă asta toată vara „Încercam să mă protejez”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 14 sep 2023, 15:54

Oana Lis despre cancerul de piele

Sursa: Instagram- Oana Lis

Soția lui Viorel Lis a câștigat lupta cu cancerul de piele, însă vedeta a recunoscut că are un corp predispus la probleme. Ce a fost nevoită să facă Oana Lis pe timpul verii?

Vestea că a fost diagnosticată cu cancer de piele a căzut ca un trăsnet peste Oana Lis. Copleșită de faptul că se ocupă singură de soțul ei bolnav, Oana a găsit totuși puterea de a lupta cu cancerul.

Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer de piele

Soția lui Viorel Lis a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a scăpa de problemă.

Cu toate acestea, recuperarea a fost lungă și deloc ușoară pentru Oana Lis. La șase luni de la operație, soția lui Viorel Lis a găsit puterea pentru a vorbi despre recuperarea sa.

Citește și: Oana Lis a ajuns la capătul puterilor „Par OK, dar nu sunt” Ce cu probleme se confruntă soția lui Viorel Lis

Oana Lis a fost nevoită să-și cumpere o grămadă de creme, unele greu de găsit și costisitoare, pe care a fost nevoită să le aplice de fiecare dată când ieșea din casă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Căsnicia Oanei și a lui Viorel Lis a fost pe cale de a se sfârși: „S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum”. Din ce motiv au vrut cei doi să pună stop

Cred că 99% din zile m-am dat cu cremă, cu factor de protecție mare, cea de bebeluși, dar au fost 1% zile în care am uitat, pur și simplu am uitat, fără să vrei

te îmbraci repede și ieși afară, când ieșeam afară din casă îmi aduceam aminte că nu m-am dat cu cremă în locul operației, mă simțeam foarte prost, dar aveam norocul că am în mașină tot felul de bluze și încercam să mă protejez, să-mi pun peste ”,  a spus Oana Lis, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Soția lui Viorel Lis este extrem de atentă la rutina ei de îngrijire a pielii

Oana este fericită că a scăpat de această problemă, dar pentru a nu risca și ca problema să reapară, vedeta își aplică cu sfințenie cremele înainte să iasă din casă și are grijă ca zona cu probleme să fie mereu acoperită.

Citește și: Oana Lis s-a filmat dansând în baia unui restaurant. Reacția oamenilor nu a întârziat să apară: „Ai decență, te rog”

Vedeta va merge la un nou control, însă este conștientă de faptul că are o piele predispusă la probleme.

Citește și: Oana Lis cere urgent ajutorul urmăritorilor! „A dispărut. A plecat spre casă și nu se mai știe nimic”. Ce situație a întâmpinat vedeta?

”Acum urmează să merg iar la control la doctor să vedem, ce se întâmplă, mai ales că ai un corp predispus la probleme”, a mai spus Oana Lis.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.