Cum se simte Roxana Vancea după ce a devenit mămică? Vedeta a făcut primele declarații: ”Am născut natural, ca bunica”

Autor: Madalina Maftei

Cum se simte Roxana Vancea după ce a devenit mămică? 

Sursa: Instagram Roxana Vancea

Roxana Vancea a devenit mămică în urmă cu două zile. Vedeta este extrem de fericită și a făcut primele declarații după nașterea fiului ei.

Roxana Vancea este în culmea fericirii, în urmă cu două zile a devenit mămică. Vedeta a făcut primele declarații din noua postură și a dezvăluit cum se simte după naștere.

Cum se simte Roxana Vancea după ce a devenit mămică: ”Am născut natural, ca bunica”

Roxana Vancea a devenit mămică în urmă cu două zile, însă, abia ieri a făcut anunțul cel mare pe rețelele de socializare.

Bebelușul este perfect sănătos și s-a născut pe cale naturală. Dragoș, soțul Roxanei, a făcut primele declarații despre micuțul lor, acesta a precizat că este emoționat și abia așteaptă să-l strângă în brațe.

În ceea ce privește nașterea, Roxana Vancea a oferit primele declarații despre cum a decurs întreg momentul. Aceasta a devenit mamă la un spital de stat și a născut pe cale naturală, fără să apeleze la alte metode.

Micuțul a cântărit la naștere 3200 de grame.

Fosta asistentă Tv a declarat că se simte bine, atât ea, cât și băiețelul, sunt sănătoși și abia așteaptă să ajungă acasă la familia lor.

“Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Că bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu.

Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!”, a spus Roxana Vancea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana Vancea a dezvăluit cine îi va boteza copilul! Vedeta se află pe ultima sută de metri cu sarcina

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în timpul sarcinii?

Roxana Vancea se bucură de o siluetă de invidiat, iar asta s-a putut observa și pe timpul sarcinii, aceasta nu a luat prea multe kilograme în plus, iar burtica a devenit vizibila abia în luna a 8-a și a 9-a de sarcină, iar asta se datorează efortului fizic pe care l-a depus în toată această perioadă.

Vedeta a făcut mișcare în tot acest tip și a mers pe banda de alergare, fiind pasionată de tot ce înseamnă sport.

Citeste si: Roxana Vancea a dat naștere unui băiețel perfect sănătos! Iată primele imagini cu copilașul

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.