Cum se simte tânărul de 19 ani care a fost înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Atacatorul a fost arestat pentru 30 de zile

Author: Lavinia Medrea

Atacatorul a fost arestat pentru 30 de zile

Sursa: Facebook Ana-Maria Lungu/observatornews.ro - colaj Kanal D

Un tânăr de 19 ani și o adolescentă de 14 ani au fost atacați cu cuțitul în Grădina Botanică din Craiova. Singurul supraviețuitor a fost băiatul de 19 ani, care a ajuns la spital cu răni grave.

Tânărul în vârstă de 19 ani, care a supraviețuit atacului din Grădina Botanică din Craiova, în care prietena lui de 14 ani a murit, se luptă să trăiască pe patul de spital. Medicii sunt rezervați în privința pronosticului său, dar prietenii tânărului continuă să solicite ajutor tuturor pentru donații de sânge.

Cum se simte tânărul de 19 ani 

Atacatorul de 17 ani, cadet și fiu al unui polițist, va sta în pușcărie pentru 30 de zile. 

Mulți oameni au venit la centrul de transfuzii din Craiova pentru a dona sânge tânărului de 19 ani, care se luptă să trăiască după ce a fost înjunghiat.

Citește și: „Îți vom purta amintirea în inimile noastre mereu”. Cum putea să scape cu viață adolescenta de 14 ani atacată în Grădina Botanică din Craiova

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mama adolescentei de 14 ani care a murit, din păcate, înjunghiată, a rugat oamenii să doneze sânge pentru băiat. Până la ora 12:00, aproape 100 de persoane au venit să doneze sânge, aproape triplu față de o zi obișnuită. 

Atacatorul a fost reținut miercuri pentru 30 de zile, iar ancheta este în desfășurare. Dacă va fi găsit vinovat, lucru foarte posibil, ar putea fi arestat pentru următorii 20 de ani. 

Criminalul a trecut pe lângă Poliție imediat după ce a comis fapta

O adolescentă de doar 14 ani și un tânăr de 19 ani au fost înjunghiați ieri, în Grădina Botanică din Craiova. Suspectul a fost prins, iar minora a suferit leziuni incompatibile cu viața.

În acest caz de crimă, există două ipoteze. Ori atacatorul a fost gelos și a vrut să se răzbune, încercând să-l ucidă pe tânăr și, în cele din urmă, luându-i viața adolescentei de 14 ani pentru că a fost martoră la tentativa de crimă, ori cei doi

băieți s-au certat înainte ca agresorul să vrea să se răzbune.

Citește și: „Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta din rucsac”. Primele declarații ale tânărului de 20 de ani, care a atacat cu un cuțit un cuplu, în Grădina Botanică din Craiova

Conform primelor informații, adolescentul de 17 ani care a omorât-o pe Meliss i-a provocat răni grave tânărului de 19 ani.

Agresorul era elev la Liceul Militar din Craiova și era fiu de polițist. După ce a comis crima, a plecat de la locul incidentului plimbându-se pe alee, fără să fugă. Tânărul trecuse pe lângă un echipaj al Poliției Locale fără să afișeze vreo emoție sau frică.