Cum se simte Victor Socaciu, dupa ce a fost internat in stare grava cu COVID-19! Vasile Seicaru, marturisiri emotionante despre starea de sanatate a prietenului sau!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 14 apr 2021, 12:59
Care este starea de sanatate a lui Victor Socaciu, dupa ce a fost internat in spital cu COVID-19.
Sursa: Facebook

Vasile Seicaru a vorbit despre ceea ce se intampla cu prietenul sau, Victor Socaciu, dupa ce a fost internat in stare grava la spital cu COVID-19.

Victor Socaciu a fost internat de vineri, 9 aprilie, in spital dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Artistul participase cu cateva zile in urma la Festival de muzica folk "Om bun", organizat la Breaza, care s-a desfasurat atat online, cat si cu cativa spectatori in sala.

„Nu am amănunte despre cum se simte. Ştiu că a avut febră, şi-ar fi făcut un test care ar fi ieşit negativ, şi practic a întârziat internarea în spital.

Asta ştiu. Nu am alte amănunte”, a declarat Ducu Bertzi, la scurt timp dupa internarea lui Victor Socaciu, potrivit agerpres.ro

Ulterior informatia a fost confirmata si de catre cantareata Maria Gheorghiu, care a participat si ea la respectivul eveniment folk. De asemenea aceasta a mai precizat si faptul ca niciu alt coleg de breasla care s-a aflat pe scena festivalului nu a avut simptome de boala.

Potrivit digi24.ro, cu cateva zile inaninte ca Victor Socaciu sa fie diagnosticat cu COVID-19, artistul a organizat la Breaza, festivalul de muzica folk, "Om bun", care are loc in fiecare an, inca din 1991. Anul acesta, evenimentul a fost organizat cu respectarea tuturor regulilor impuse de autoritati in contextul pandemiei, astfel incat s-a desfasurat in mare parte in varianta online, insa s-au aflat si in sala circa 20 de persoane.

Recent, Vasile Seicaru a facut cateva declaratii, pentru fanatik.ro, despre evenimentul folk la care se presupune ca s-ar fi infectat prietenul lui, Victor Socaciu. Artistul a marturisit ca si el trebuia sa fie prezent pe scena festivalului de la Breaza, insa a refuzat tocmai pentru ca i-a fost teama sa nu se infecteze cu COVID-19, in ciuda faptul ca prietenul sau il asigurase ca evenimentul va fi organizat cu respectarea tuturor normelor in privinta coronavirusului si ca nu va exista niciun pericol.


Se pare ca festivalul s-a desfasurat in doua locuri, la Cluj, unde totul a fost transmis online, fara spectatori in sala si la Breaza, unde au participat si circa 20-30 de persoane intr-o sala destul de mica.

"El a fost trei zile acolo. Atât a ținut evenimentul. Eu trebuia să închei festivalul. Erau câte 10 folkiști în fiecare zi. El a vrut cu spectatori, iar eu când am auzit, m-am retras.

Nici prezentatorul Andrei Partoș nu a participat fizic acolo, ci de acasă. Spectacolul de la Cluj n-a avut niciun spectator, de exemplu! Am auzit că ar fi cazuri în rândul celor care s-au aflat în sală. Destul de nașpa, pentru că să ții în fiecare seară, cu toate că s-au păstrat distanțele astea, erau acolo ore bune, au fost 4 ore și ceva”.
Victor mi-a zis să merg pentru că am un traseu antiseptic, dar i-am zis că nu și am avut dreptate.
Bine am făcut că nu m-am dus"
, a declarat Vasile Seicaru, potrivit fanatik.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea Vasile Șeicaru a spus ca din cate a aflat de la partenera de viață a lui Socaciu, acesta a fost internat in stare grava si are plamanii afectati in proportie de 50%, iar familia se roagă neincetat, la fel si colegii sai de breasla ca acesta sa recupereze rapid.

"Liliana mea e prietenă cu Brândușa, cu nevasta lui și ea mi-a zis că se știe că este grav. El vrea să vină acasă… Știu că 50% din plămâni sunt afectați”, a mai precizat Vasile Seicaru pentru Fanatik.

Citeste si: Victor Socaciu, în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.