Cum se simte Viorel Lis după ce a ajuns de urgență la spital: „Nu îmi mai simt picioarele”

Author: Lavinia Medrea

Cum se simte Viorel Lis după ce a ajuns de urgență la spital: „Nu îmi mai simt picioarele”

Sursa: Facebook Viorel Lis

Viorel Lis trece prin momente de cumpănă după ce a ajuns de urgență la spital, din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Viorel Lis trece printr-o cumpănă după ce a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor de sănătate. Fostul edil al Capitalei a povestit cum se simte după ce a ajuns de urgență la spital din cauza unei arsuri în zona piciorului, și care este starea acestuia acum.

Cum se simte Viorel Lis după ce a ajuns de urgență la spital: „Nu îmi mai simt picioarele”

„Am probleme de sănătate... cum să spun. Nu îmi mai simt picioarele. Aveam un calorifer, încălzeam și fără să vreau m-am atins de calorifer cu picioarele, dar nu am simțit și atunci s-au ars, s-au făcut bășici mari. Mi-a și trecut aproape”, a declarat fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citeste si: Oana Lis, criticată în mediul online. Soția lui Viorel Lis nu s-a mai abținut și a răbufnit: "Caracter de țărancă adevărată"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Viorel Lis are grave probleme de sănătate, motiv pentru care a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a ars din cauza unui calorifer. Din fericire, Viorel Lis susține că aproape i s-au vindecat rănile, dar în continuare nu își poate simți picioarele.

Viorel Lis se simte din ce în ce mai puțin bine din cauza problemelor lui de sănătate. Fostul edil al Capitalei spune că are pareză și nu poate merge decât dacă se sprijină de partenera lui de viață, Oana Lis.

De asemenea, acesta ar și căzut de câteva ori.

Citeste si: Oana Lis, ipostază dureroasă la cimitir! Soția lui Viorel Lis a fost criticată pentru că s-a fotografiat plângând lângă mormânt

„Asta e vârsta, nu am ce să fac. Adică am probleme, am pareza asta care nu mai pot să merg, nu merg decât dacă mă sprijin de Oana.

Nu pot pentru că nu am nici echilibru, numai cu cadru și e greu să merg. Cred că am căzut de vreo cinci ori până acum”, a declarat Viorel Lis.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.