Cum se va schimba jumatatea ta la batranete, in functie de zodie

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:04

Cu totii ne ferim de perioada aceea a vezii in care cutele de pe fata noastra se adancesc si sunt mai evidentiate ca niciodata.

Cu toate acestea, batranetea nu ne schimba numai fizic. Asa ca vom vedea care sunt felurile in care se schimba zodiile, la batranete.

Berbec. Berbecul este cel caruia ii place sa se afirme. Plin de entuziasm berbecul reuseste totul de unul singur, ii place sa cucereasca sis a fie cucerit, insa are tendinte spre violenta uneori, este scandalagiu, agresiv si incapatanat.

Aceste lucruri il face sa nu aiba o imagine prea buna la batranete.

Fie este mult prea entuziasmat la tinerete, iar la batranete se linisteste fie asa va fi mereu, Berbecul va avea parte de o imbatranire alerta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Taur.

Taurul este bun la pat si punct. Este foarte sensual, pasional, insa are si o parte ascunsa care nu este in totalitate pe placul nostru. Desi este stabil in relatie, ii place sa fie intretinut, este materialist si interesat. Taurul imbatraneste mai greu datorita atentiei pe care o ofera corpului sau. Vrea sa arate mereu bine, sa fie pe placul femeilor.

Citeste continuarea pe lyla.ro!

Sursa foto: Shutterstock